Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kyrenia - Korineum Beach & Golf Resort

Poloha: Severní Kypr

Pláž: Pohádkový luxusní hotelový resort byl postaven před šesti lety na nádherném vyvýšeném místě, odkud je výhled na rozlehlé golfové greeny a mořské pobřeží. Hotel je oázou klidu a splňuje požadavky i náročné klientely. Doporučujeme všem, kteří milují krásná panoramata, dobré jídlo, nové vybavení pokojů, čistotu, klid a vysokou úroveň hotelých služeb.
Oblázkovo písečná pláž a pláž s travnatou teráskou a molem je vzdálena od hotelu cca 6 minut. Transfer zdarma zajišťuje hotel dle rozvrhu 8x denně. Lehátka, osušky a slunečníky zdarma. K dispozici hotelový bar s občerstvením za příplatek.

Stravování: polopenze

POLOPENZE - snídaně a věčeře formou bohatého bufetu.

Ubytování: hotel *****

Všechny pokoje jsou prostorné, vybaveny novým nábytkem s vlastním balkonem nebo terasou, koupelna a WC, fén, SAT/TV, trezor. Minibar za poplatek. Superior Sea View, Elite a Elite room sea view možné rezervovat za příplatek na vyžádání.

Vybavení hotelu : Prostorná hala s recepcí, Wifi připojení na recepci ZDARMA, bazén pro dospělé, dětský bázén i hřiště, fitness, sauna a lázně (služby za poplatek). Hotel nabízí program tenisové i golfové školy, stoly na bridge a kulečník. Do města Kyrenie a zpět je možné využít hotelového autobusu 4x denně dle jízdního řádu zdarma.