Polis - Anassa *****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Polis - Anassa *****

Poloha: Moderní hotel Anassa leží na severozápadním pobřeží u městečka Polis, nad jednou z nejhezčích písčitých pláží Kypru s panoramatickým výhledem na neobydlený poloostrov Akamas a Afroditiny lázně. Letiště v Larnace je vzdáleno asi 150 kilometrů.
Luxusní komplex, postavený ve stylu řecké vesnice s bíle omítnutými zdmi, střechami z nepálených hliněných tašek a dřevěnými okenicemi, je zařazený v The Leading Hotels of the World.

Relaxace & Wellness : Lázeňské centrum Anassa Thalasso Spa nabízí několik revitalizačních programů včetně thalassotherapie, zábalů z mořských řas, masáží, shiatsu, aromaterapie a akupunktury. Součástí lázní jsou dvě sauny, parní lázeň, vyhřívaný bazén, rehabilitační bazén a salón krásy včetně kadeřnictví.

Popisy pokojů :
Dvoulůžkový pokoj výhled do zahrady
Interiér 41 m²2, hlavní budova, balkon, výhled do zahrady, max. obsazenost 2 osoby.

Studio suita
Interiér 47 m², hlavní budova, balkon, výhled na moře, možnost propojených pokojů, max. obsazenost 3 osoby.

Zahradní studio suita
Interiér 49 m², vilky v zahradě, možnost propojených pokojů, balkon, max. obsazenost 3 osoby.

Junior suita
Interiér 53 m², hlavní budova nebo vilky v zahradě, ložnice s obývací částí, možnost propojení se zahradní studio suitou.

Rodinné studio
Pro 2 až 4 osoby.

Junior suita s bazénem
Interiér 53 m², hlavní budova nebo vilky v zahradě, ložnice s obývací částí, terasa, privátní bazén v zimě vyhřívaný, možnost propojení se zahradní studio suitou.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu, možnost dokoupení obědů a večeří.

Ubytování: hotel *****

Vybavení hotelu : V krásné zahradě o rozloze 8 hektarů jsou hostům k dispozici dva bazény s kaskádovými vodopády, u nichž jsou lehátka se slunečníky bez poplatku. K vybavení hotelu Anassa patří tenisové kurty, squash, stoní tenis a fitness. V areálu je několik obchůdků a čtyři restaurace - Pelagos u bazénu nabízí po celý den zdravé občerstvení, Amfora je zaměřená na středomořskou kuchyni, romantická restaurace Basiliko s posezením při svíčkách se specializuje na orientální speciality a v Heliosu si klienti mohou vybírat a la carte.
Plážové centrum je vybaveno pro provozování různých vodních sportů včetně parasailingu, vodních lyží, kánoí a windsurfingu. Hotel provozuje vlastní potápěčské centrum, svým klientům nabízí možnost denního pronájmu motorových člunů z vlastní lodní flotily. Pro děti od 4 do 12 let zajišťuje dětský klub celodenní zajímavý program. Na vyžádání lze zajistit hlídání dětí a dětské menu. Pro mládež od 13 do 16 let zajišťuje zábavu od 1.7. do 31.8. klub Hercules.
Večery zpříjemňují folklórní show, živá vystoupení hudebníků nebo tematické večírky. 18jamkové golfové hřiště Tsada Golf Club je vzdálené 30 minut jízdy autem od hotelu.

Klimatizované dvoulůžkové pokoje v hlavní budově, zařízené v typickém středomořském stylu s výhledem do zahrady nebo hor, koupelna s WC, koupací pláště a pantofle, vysoušeč vlasů, telefon, SAT/TV, minibar, trezor, balkón nebo terasa. Na vyžádání lze zajistit ubytování v suitách a dalších typech pokojů. Za poplatek možnost připojení k internetu.