Severní Kypr - Hotel Sempati ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze s nápoji

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Hotel Sempati ***

Poloha: Příjemný, menší hotelový komplex leží v klidné oblasti a skládá se z hlavní budovy, bungalovů a tří menších budov. U hotelu se nachází malá hezká pláž s pozvolným vstupem do moře. Letiště je vzdáleno cca 50 km, centrum letoviska Kyrenia cca 15 km, nákupní možnosti 5 minut chůze od hotelu. Hotel doporučujeme pro strávení klidné dovolené. Speciálně u tohoto hotelu je možnost stravování polopenze s nápoji (během večeří 2 nápoje dle výběru zdarma).

Pláž: PPísčitě-kamenitá pláž se nachází 100 m od hotelu. Lehátka, matrace, slunečníky a osušky zdarma.

Sport a zábava: Biliár, stolní fotbal, barbecue, taneční večery (příležitostně).

Stravování: polopenze s nápoji

Snídaně nebo polopenze dle zvolené varianty.
POLOPENZE: snídaně a večeře formou švédských stolů. Nápoje si klienti u večeří hradí extra.
POLOPENZE S NÁPOJI: snídaně a večeře formou švédských stolů. Během večeře jsou 2 nápoje na osobu v ceně dle výběru: místní nealkoholické a alkoholické nápoje (místní pivo, sklenička vína, místní nealko nápoj, voda nebo rakie).

Ubytování: hotel ***

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, směnárna, lobby bar, hlavní restaurace, venkovní bazén se speciální částí pro děti, Wi-Fi v lobby zdarma, slunečníky, lehátka u bazénu zdarma.

Vybavení pokojů: K dispozici jsou standardní pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělou osobu a 2 přistýlek pro děti, s vlastním sociálním zařízením (koupelna se sprchou, toaleta a fén), klimatizací, TV, telefonem, minibarem a trezorem za poplatek, balkonem nebo terasou.