Severní Kypr - Hotel Le Chateau Lambousa ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: letecky Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Severní Kypr - Hotel Le Chateau Lambousa ****

Poloha: Moderní a stylově řešený hotel Le Chateau Lambousa se nachází cca 100 m od pláže (vstup do moře z písčité pláže nebo z mola, ve vodě mohou být místy oblázky, kameny) - přístupná přes místní komunikaci, v klidné části letoviska Kyrenia, cca 55 km od letiště Ercan. V okolí hotelu se nachází obchůdky a menší restaurace. Do Kyrenie (cca 12 km) se dostanete místní dopravou – dolmuší. Hotel doporučujeme pro trávení klidnější dovolené.


Pláž: Hotel se nachází cca 100 m od pláže (vstup do moře z písčité pláže nebo z mola, ve vodě mohou být místy oblázky, kameny) - přístupná přes místní komunikaci. Lehátka a slunečníky zdarma.

Sport a zábava: Posilovna, tenis, sauna, turecké lázně, Spa, masáže, vodní sporty.

Pro děti: letní kino, dětské hřiště, miniklub a hlídaní dětí,

Stravování: all inclusive

Polopenze: snídaně a večeře formou bufetu, nápoje u večeře se hradí extra.

Ubytování: hotel ****

Vybavení: K vybavení hotelu patří vstupní hala s recepcí, restaurace, anglický bar, snack bar v zahradě, několik venkovních bazénů (hlavní, další 2 jsou mezi bungalovy) - slunečníky a lehátka u bazénů i na pláži zdarma, konferenční místnost, posilovna, tenis, sauna, turecké lázně, Spa, masáže, vodní sporty, letní kino, dětské hřiště, miniklub a hlídaní dětí. Několikrát týdně hotel pořádá pro klienty zábavní nebo hudební večery.

Vybavení pokojů: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje v hotelu Le Chateau Lambousa s možností 2 přistýlek pro děti nebo 1 přistýlky pro dospělého se nachází v bungalovech umístněných v zahradě mimo hlavní budovu. Pokoje jsou navrženy pro pohodlí a relaxaci a mají vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchou, toaleta, fén), klimatizaci, trezor, minibar, rychlovarnou konvici a satelitní/kabelovou TV s plochou obrazovkou. Pokoje v hlavní budově jsou za příplatek.