Balatonfüred - Alsóörs - Pelso (ex Europa) ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: mobilhome Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Balatonfüred - Alsóörs - Pelso (ex Europa) ***

Fakultativní nabídka : doporučené turistické cíle:
• Veszprém - cca 15 km od kempu - Hradní vrch s katedrálou sv. Michala, sloup Nejsvětější Trojice, železobetonový Svatoštěpánský viadukt, ZOO
• Balatonfüred - cca 8 km od kempu, lázeňské a rekreační město největší na severním břehu Balatonu, Balatonfured přírodní oblast s jeskyní Lóczy (120 metrů dlouhá jeskyně Lóczy s výklenky vymletými termální vodou.
• Budapešť - hlavní město je cca 120 km od kempu

Pobyty : Pobyty na týden od 30.6.-8.9.18, min. nocí 3 v termínech 16.5.-30.6.18 a 8.9.-16.9.18

Stravování: vlastní

Typ stravování : Vlastní

Doprava: vlastní

Vzdálenost z ČR : z Prahy: cca 490 km/ Brna: 290 km

Ubytování: mobilhome

Místo pobytu: Alsóörs - přímo na břehu jezera Balaton, pouhých pár km od Balatonfured (cca8 km). Kemp má přímý přístup na pláž, 3 bazény, tobogány a zábavný program, který dělá kemp Europa ideálním místem pro rodiny s malými děti.

Kemp Pelso (ex Europa)*** - kemp se nachází na břehu Balatonu s přímým přístupem na velkou travnatou pláže. Pláž s přímým přístupem a se svažujícím dnem, vhodné zejména pro děti. Slunečníky a lehátka k dispozici na vyžádání a za příplatek. Plážové bary.
V kempu dětský bazén, plavecký bazén se skluzavkou a dvě skluzavky u pláže. Bazény otevřené cca od 1.7. - 31.8.18 a jsou zdarma pro hosty kempu.
Během hlavní sezóny jsou animační programy, street ball, stolní tenis, plážový volejbal, herna, TV místnost. Za příplatek: tenis, rybaření, windsurfing, půjčovna kol, pronájem vodních kol.
Restaurace, bufet, bar (v hlavní sezóně).
Obchody: minimarket, novinový stánek.
Dále služby jako směnárna, trezor, wi-fi (za příplatek).

Z bezpečnostních důvodů je povinné nosit náramek v kempu po celou dobu pobytu. Od 13:00 - 15:00 hod. je zakázáno jezdit v kempu autem.

Standard ubytování : Mobil Home AQUA - tento model má příjemný a funkční design interiéru a může ubytovat až 5 dospělých a 1 dítě. Uvnitř najdete ložnici s manželskou postelí, a další ložnici, která má dvě samostatná lůžka a menší sklopnou postel 170 cm dlouhou (vhodnou pouze pro děti do max. 50 kg a max. 150 cm) nebo jednu postel a palandu. Posezení v kuchyňce lze využít jako další spací prostor pro 1 osobu. K dispozici je kompletní kuchyňská linka, lednice s malým mrazákem, varná deska se 4 hořáky, elektrické zásuvky a pohovka (která může být přeměněna v samostatné lůžko), koupelna se sprchovým koutem, umyvadlem a WC. Všechny ložnice mají v oknech sítě proti komárům. U MH najdete také zahradní nábytek: stůl, židle, slunečník, dvě lehátka a bargeque (pokud je to ve vybavení kempu).