Hotel Helia SPA - EXPRESS balíček ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Helia SPA - EXPRESS balíček ****

Hotel v srdci Budapeště, s rozsáhlým SPA centrem.

Poloha: Hotel je situovaný přímo v centru Budapešti, naproti Margaretině ostrovu. Zastávka autobusu je jen několik metrů od hotelu.

Vybavení: Restaurace, bazén, termální bazény s vodou 34°C a 38°C, jacuzzi, sauna, solárium, fitness, wellness centrum (masáže, zábaly, koupele), kavárna, hotelová garáž (za poplatek 2 700 HUF/den). Wi-Fi připojení ve veřejných prostorách zdarma. Naproti hotelu je Markétin ostrov s jednou z nejkrásnějších plováren s termální vodou ve střední Evropě.

Sport a zábava: Zdarma: bazén, termální lázně, jacuzzi, sauna a parní komora, fitness, větší skupiny mají nárok na aqua jogging, aerobic, spinning, yogu. Za poplatek: masáže, zábaly, koupele.

Stravování: snídaně

Snídaně formou bufetu

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC (kombinace sprchy a vany), vysoušeč vlasů, klimatizace, telefon s přímou volbou, satelitní televize, minibar, potřeby pro přípravu kávy a čaje, koupací plášť, trezor.
Maximální obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě.

Program zájezdu

1. den: Balíček zahrnuje: 1x procecura dle výběru na místě z následujících aktivit** – revitalizační aromatická masáž (25 min), sportovní masáž (25 min), relaxační masáž zad (20 min), revitalizační masáž nohou (20 min), masáž s vinným olejem (25 min), relaxační a revitalizační aromatická koupel (20 min), Kleopatřina koupel (20 min), solná jeskyně a relaxační program (45 min).