Hotel Margit Sziget - wellness pobyt ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Margit Sziget - wellness pobyt ****

Hotel poskytuje špičkovou lázeňskou péči, jejíž terapie spočívá ve využití tří přírodních termálních pramenů ostrova. Doporučuje se při léčení pohybového ústrojí.

Poloha: Hotel se nachází uprostřed romantického parku na Margaretině ostrově přímo v srdci Budapešti, je obklopen starými stromy a fragmenty historických staveb (historickými ruinami). Je to hotel s velkými termálními lázněmi plnými přírodních horkých léčivých pramenů bohatých na minerální látky. Teplota minerálních pramenů je kolem 34 - 40 stupňů Celsia.

Vybavení: Hotel s úchvatnými termálními lázněmi plnými přírodních horkých léčivých pramenů bohatých na minerální látky. Teplota minerálních pramenů je kolem 34 – 40°C. Tento resort se dělí na dva hotely, moderní budovu Healt SPA Resort a secesní historickou budovu Grand Hotel Margit Sziget. Ze secesní budovy Grand Hotelu Margit Sziget vede krytá, vyhřívaná chodba, propojující tento hotel s termálními lázněmi nacházejícími se v nové hotelové budově.
Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, lobby a hotelová restaurace se zahradní terasou, kavárna, společenská místnost, konferenční sál, čistírna, kadeřnictví, kosmetika, půjčovna aut, ošetřovna, garáže, uzavřené parkoviště, internetové připojení v celém resortu, wellness centrum, solná jeskyně, fitness.

Sport a zábava: Zdarma: využití termálních lázní, speciální čas vstupů pro dámy (pondělí, středa, pátek 12-13 hod), aqua jogging, aerobic, step, jóga, pilátes, využití Danubius Premier Fitness Club, župan.
Za poplatek: sauna, solárium, masáže, léčebné procedury a hlídání dětí.

Doporučujeme: Parkování - rezervace místa předem NUTNÁ !!!, pošlete svou SPZ vozu do CK a požádejte o přidělení parkovacího stání.

Stravování: snídaně

3x snídaně formou bufetu, 1x gala večeře

Doprava: vlastní

Vlastní (autobusová doprava se spol. Student Agency - ceny a objednání jízdenek v CK)

Ubytování: hotel ****

Klimatizované pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, župany, satelitní televize, trezor za poplatek, minibar za poplatek a balkon. V některých pokojích je možné připojení k internetu. K dispozici jsou i pokoje pro tělesně postižené. Pokoje jsou s výhledem na Margaretin ostrov.
Pokoj STANDARD - nachází se v historické budově
Pokoj PREMIUS - nachází se v moderní budově
Maximální obsazenost: 2 dospělí + 1 dítě.

Program zájezdu

1. den: PROGRAM - BALÍČEK - MARKÉTIN OSTROV - 10x lístek na MHD - revitalizační masáž 20 min - volný vstup do wellness