Bükfürdö - Penzion Patrícia

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bükfürdö - Penzion Patrícia

Poloha: nachází se v blízkosti centra lázeňského městečka Bük, cca 2,5 km od lázeňského komplexu

Vybavení: parking, zahrada s grilem, sauna, Wi-Fi, restaurace a bar

Náš názor: velmi příjemný penzion s rodinnou atmosférou za výbornou cenu

Poznámka : Cena zahrnuje: ubytování na osobu a jednu noc, snídaně nebo polopenze, parking, zahradní grill, sauna, Wi-Fi Cena nezahrnuje: lázeňskou taxu ve výši cca 1,8 Euro/os. starší 18-ti let/noc (platí se na místě), dopravu, komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./den, vstupné do lázní (cca 250,- Kč/os./den + 200,- Kč/os./den do zážitkových koupelí, na recepci lázní je možno zakopit cenově výhodnější balíčky pro více vstupů)

Info : MAĎARSKÉ LÁZNĚTERMÁLNÍ LÁZNĚ BüKFüRDőAutokarový zájezd na 4 dny/3noci s polopenzí a vstupy do termálních lázní!Termín:        20.03.-23.03.2017 a 16.10.-19.10.2017Speciální balíčková cena: 3.990,- Kč/os.Ubytování s polopenzí v penzionu Patrícia *** Program zájezdu:1. den: odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd do Bükfürdö, koupání v lázních, večer odjezd na ubytování, večeře2. den: snídaně (švédský stůl), celodenní pobyt v lázních Bükfürdő, večeře3. den: snídaně (švédský stůl), celodenní pobyt v lázních Bükfürdő, večeře4. den: snídaně (švédský stůl), dopoledne koupání v lázních Bükfürdő, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodináchCena zahrnuje: dopravu autokarem, 3 x ubytování s polopenzí, 4x celodenní vstupy do lázní (léčebná část), průvodce, pojištění CK ve smyslu zák. 159/99 Sb..Cena nezahrnuje: komplexní cestovní pojištění vč. léčebných výloh a storna (30,- Kč/os./noc), lázenská taxa (cca 1,7 Euro/os./noc – platí se na místě), příplatek za jednolůžkový pokoj (350,- Kč/noc)Více informací o lázních a ubytování na straně 103. ----------- Maďarsko - autokarové zájezdy TERMÁLNÍ LÁZNĚ SÁRVÁR + BÜKFÜRDŐAutokarový zájezd  Program zájezdu:1. den:        odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd do Sárváru, koupání v lázních, večer přejezd do lázeňského městečka Bük, ubytování 2. den:        celodenní pobyt v lázních Bükfürdő3. den:        dopoledne koupání v lázních Bükfürdő nebo Sárvár, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodinách(ubytování: viz tabulka a popis ubytovacích kapacit viz str. 114-117, klienti ubytovaní v hotelu Park Inn**** v Sárváru zůstávají celý víkend v Sárváru a nepřejíždějí do lázní Bük)V případě prodlouženého pobytu na 4 dny / 3 noci je 3. den shodný s programem 2. dne.

Stravování: polopenze

snídaně formou bufetu, možnost zajištění večeří za příplatek (teplá večeře o 2 chodech - polévka a hlavní jídlo nebo hlavní jídlo a dezert nebo polévka a dezert)

Ubytování: různé

dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s vlastním soc. zařízením (sprcha + WC), SAT-TV. Dále možnost rodinných pokojů se dvěmi ložnicemi s možností jedné přistýlky (některé mají kuchyňku) a s vlastním soc. zařízením (sprcha + WC), SAT-TV.