Ensana Grand hotel Margitsziget-balíčky

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ensana Grand hotel Margitsziget-balíčky

Wellness ostrov uprostřed Dunaje. Načerpejte energii z přírody na nejhezčím ostrově Budapešti, na Margaritině ostrově (Margitsziget), kde Vás očekává ticho a klid, úžasná flóra a romantické zákoutí. Hotel je v bezprostředním spojení s Hotelem Health Spa Resort Margitsziget jedním z nejlepších wellness a léčebných center Evropy, s výbornými bazény a léčebnými termálními lázněmi s přírodními prameny bohatými na minerální látky.
Široko daleko známá kuchyně! Ne jenom domácí jídla, ale i jedinečná nabídka wellness menu, oblíbené dějiště rodinných a obchodních oslav. Oddychujte aktivně! Běh, tenis, veslování na Dunaji, jízda na kole, koupaliště, a to vše jenom na pár minut od hotelu. Nasedněte na jednu z lodí v přístavu u hotelu a obdivujte Budapešť z vody.
Ubytování: 154 klimatizovaných pokojů ve kterých naleznete koupací plášť, sušič na vlasy, minibar, sejf, televizi, spoplatněný kinokanál, WiFi, telefon, sadu přípravu kávy a čaje. Hotel disponuje také pokoji pro alergiky a bezbariérové pokoje pro tělesně postižené.
Parkoviště, podzemní garáž v Danubius Health Spa Resort Margitsziget, pokojový servis, prádelnu a chemickou čistírnu, prodejnu suvenýrů, autopůjčovnu.
Bezplatné WiFi v celém areálu hotelu..

Služby: business center, pokojový servis, prádelna a chemická čistírna, prodejna suvenýrů, květinářství, transfer, autopůjčovna a půjčovna kol

Vybavení: Kryté a nekryté bazény, rekreační koupele, jacuzzi, termální koupele, sauna, parní koupele, aromatická kabina. Centrum zdraví a wellness, Kneippova terapie, solní komora. Cardio centrum, oční klinika, stomatologie. Danubius Premier Fitness Klub: fitness centrum s rozlohou 400 m2, cardio a posilovací stroje. Terasa na slunění, solárium, infrasauna.
Emporium Wellness & Beauty, kosmetická chirurgie.

V období od 7. listopadu do 15. prosince 2022 bude část lázní - plavecký bazén a saunový svět (finská sauna, parní lázeň a aromakabina) - uzavřena z důvodu údržby.

Stravování:Restaurace Széchenyi se zahradní terasou, pivárnou a kavárnou.



Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Stravování: snídaně

bohatá bufetová snídaně
Restaurace Széchenyi se zahradní terasou, pivárnou a kavárnou.

Ubytování: hotel ****

154 klimatizovaných pokojů ve kterých naleznete koupací plášť, sušič na vlasy, minibar, sejf, televizi, spoplatněný kinokanál, WiFi, telefon, sadu přípravu kávy a čaje. Hotel disponuje také pokoji pro alergiky a bezbariérové pokoje pro tělesně postižené.
Parkoviště, podzemní garáž v Danubius Health Spa Resort Margitsziget, pokojový servis, prádelnu a chemickou čistírnu, prodejnu suvenýrů, autopůjčovnu.
Bezplatné WiFi v celém areálu hotelu..

Check in: od 15:00
Check out: do 11:00