Eger, Tokaj, Termály A Víno

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Eger, Tokaj, Termály A Víno

Poznáme kraj vína, termální vody a zažijeme atmosféru slavnosti maďarského vína aszú "vína králů", v oblasti Tokajských vrchů. Čekají nás lázně Eger, Tapolca i Budapešť. Eger - Barlangfürdö - Tapolca - Tokaj - Budapešť

1. den zájezdu Odjezd ve večerních až nočních hod. z republiky, Praha cca 22.00 hod. a dále dle míst nástupů. 2. den zájezdu Ráno EGER , "barokní perla Maďarska", náměstí s chrámem, hrad, turecký minaret, odpočinek a relaxace v termál. lázních, návštěva oblasti vinných sklepů tzv. "údolí krásné paní" , posezení ve vinném sklepě s ochutnávkou egerského vína, malé občerstvení, ubytování u termálních lázní v MISKOLC-TAPOLCA . 3. den zájezdu BARLANGFÜRDÖ , koupání a relaxace v jeskynních termálních lázních TAPOLCA , návštěva vinařské oblasti TOKAJ (UNESCO). Na jaře účast na " festivalu Tokajského vína ", na podzim zahájení vinobraní, průvod v krojích, přehlídka sortimentu vín spojená s ochutnávkou s možností nákupu, přehlídka vinařů, folklórní program, pozdní návrat. 4. den zájezdu BUDAPEŠŤ (UNESCO), okružní jízda městem, hradní čtvrť Buda, Rybářská bašta, Matyášův chrám, výhledy na Pešť, secesní architektura, fakult. oběd v "palačinkárně”, vyhlídka na rozloučenou z vrchu Gellért. Příjezd v nočních hodinách.

Poznámka: CK si vyhrazuje právo drobných změn programu vzhledem k počasí a aktuálnímu stavu slavností. V případě zrušení termínu slavností, což se někdy po uzávěrce katalogu stane, jsou změny programu vyhrazeny. V takové situaci bude především více času věnováno koupání v termálech, odpočinku a také ochutnávkám.

Doprava: autokarem

Nástupní místa :
25.05. - 28.05. odjezd C 28.09. - 01.10. odjezd C