Hegykő, P0116 - 6 denní Relax

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hegykő, P0116 - 6 denní Relax

Ideální kombinace termální lázně a cykloturistika. Nedaleko centra, termální lázně 300 metrů.

Městečko se nalézá na okraji NP Fertö-Hanság, je vzdáleno 18 km od barokního města Šoproň. Vyrostlo jižně od Neziderského jezera, které bylo prohlášeno přírodním světovým dědictvím. Zájemcům o lidové stavitelství a barokní architekturu doporučujeme návštěvu skanzenu, zámku Széchenyů a zámku Eszterházyů, který každým rokem láká hosty na evropský hudební festival.

Tipy na výlety: Fertőd, Illmitz, Nagyenk, Sopron, Rust, Fertőrákos.

Služby, vybavení: restaurace, bar, terasa, sauna, infra sauna, solárium, masáže, letní bazén, dětské hřiště, možnost vypůjčení kol, Nordic walking, jízda na koni, rybaření.

Termální lázně se rozprostírají na rozlehlé travnaté ploše, příjemný stín naleznete pod stromy obklopující areál se 6 termálními bazény s léčivou vodou o teplotě 26-28 °C a 36-38 °C (plavecký 33m, krytý termální, zážitkový bazén a dětské bazény). Součástí areálu je také dětské pískoviště a hřiště, hřiště na volejbal, restaurace a bufety s občerstvením.

Stravování: snídaně

snídaně bufet, večeře po dohodě.

Ubytování: pension

2lůžkové pokoje s možností 3lůžka a 2-4lůžkové apartmány (2 pokoje a apartmán jsou bezbariérové) s klimatizací, TV-SAT, telefonem, internetem, ledničkou a minibarem.