Hotel Piroska Bük - rodinná dovolená

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Piroska Bük - rodinná dovolená

Vezměte svou rodinu do zážitkových lázní a načerpejte novou energii!

Komfortní rodinný hotel s vlastním wellness centrem.

Hotel Piroska má kapacitu 201 lůžek a nabízí 92 Superior, resp. Standard pokojů. Pokoje jsou jednolůžkové a dvoulůžkové, avšak umístěním přistýlek se mohou přizpůsobit i pro více osob (max. do 4). Kvalitní restaurace s jídly mezinárodní a pikantní maďarské kuchyně i lehkého wellness jídla. Zážitkové lázně vybudované podle zákonitostí feng-šuej tvoří tři bazény (vnitřní zážitkový bazén, sezonní venkovní bazén, wellness bar, svět sauny (finská a biosauna), zdravotní oddělení, aromaterapeutické parní lázně a tepidarium s barevnou terapií. Do komplexu patří také dětský bazén.
Tím, že se hotel nachází v centru lázeňského města Bük, otevírá se pro hosty možnost zapojit se do městských programů. Vedle toho je pro vás připraven hotelový autobus, který během celého dne zajišťuje bezplatnou dopravu do léčebných a zážitkových lázní Bük.

Stravování: Restaurace a la carte a kavárna AMBRÓZIA Café & Restaurant v rámci polopenze poskytuje bohatou snídani formou polopenze (mezi 7.00 - 10.00 hod) a bohatou večeři formou švédských stolů (18.00 - 21.00) s maďarskými a mezinárodními gastronomickými specialitami.

Ubytování: Pokoje kategorie Superior: moderní pokoje s novým nábytkem a pohodlnou postelí a komfortní matrací, v části pokojů je umístěna pohovka, nové koberce a záclony, LCD televize se satelitními programy, stojan na kufry, koupelna se sprchovacím boxem, s integrovaným fénem, kosmetickým zrcadlem a sanitárním zařízením. Ke každému pokoji se lze přiblížit výtahem.



Wellness:
-Aromatická masáž
-Ájúverdská masáž s mandlovým olejem
-Bylinková lázeň nohou a masáž chodidla a reflexních zón
-Masáž s lávovým kamenem
-Lymfatická masáž
-Antimigrénová terapie
-Solná masáž
-Exotický kokosový peeling těla
Kosmetika:
-Kadeřnictví
-Kosmetika
-Manikura
-Pedikura
-Solárium
-kavitace ultrazvukem lipolýza
-Zábaly těla s Wiener Kosmetik
Fitness:
cyklistika, Nordic Walking

Zájezd je určen pro individuální turisty.
Termín zájezdu je možné přizpůsobit požadavku klienta.

Vzdálenost (autem):
Praha - Bük: 438 km
Brno - Bük: 239 km
Ostrava - Bük: 400 km
Plzeň - Bük: 532 km

Stravování: polopenze

bufetová snídaně (7:00 - 10:00)
bufetová večeře (18.00-21.00)

Ubytování: hotel ***

Danubius pokoj: jednolůžkový nebo dvoulůžkový pokoj, možnost přistýlky. Vybavení pokoje - klimatizace, balkon, koupelna s vanou, sušič vlasů, koupací plášť, televizor, kanály kabelové televize, telefon, rádio, minibar, služba buzení, pokojový servis, bezplatné WiFi.
Velikost pokoje: 20 m2
Danubius pokoj plus: jednolůžkový anebo dvoulůžkový pokoj s výhledem do zahrady. V pokoji je možné umístit extra přistýlku.
Vybavení pokoje - klimatizace, balkon, koupelna s vanou, sušič vlasů, koupací plášť, televizor, kanály kabelové televize, telefon, rádio, minibar, služba buzení, pokojový servis, bezplatné WiFi.
Velikost pokoje: 20 m2
Pokoj De Luxe: jednolůžkový anebo dvoulůžkový pokoj s výhledem do zahrady, možnost přistýlky. Vybavení pokoje - klimatizace, balkon, koupelna se sprchou, sušič vlasů, koupací plášť, televizor, rádio, vařič na kávu a čaj, minibar, trezor, služba buzení, pokojový servis, bezplatné WiFi.
Velikost pokoje: 20 m2
Check inn: 14:00
Check out: 11:00