Jaro a podzim v jižním Maďarsku

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Jaro a podzim v jižním Maďarsku

Lázeňské městečko Harkány leží v jižní části Maďarska v údolí obklopeném vinicemi a je bezesporu perlou mezi maďarskými lázněmi. Je vyhledávaným a oblíbeným místem nejen pro stálost teplého a příjemného počasí, ale zejména pro složení místní termální léčivé vody.

Lázeňský areál: mimo sezónu je návštěvníkům k dispozici léčebná část se saunovým světem - venkovní, polokrytý a vnitřní bazén (36-38°C), 2 whirlpooly, 2 jacuzzi (32-33°C), finské sauny, infrasauna, parní kabina, tepidárium, bazén s gejzírem, jacuzzi a Kneippův chodník a v roce 2021 nově otevřená zážitková část Harka, která zahrnuje venkovní bazén rozdělený na dvě části - relaxační a plaveckou (30-36°C) a 2 vnitřní zážitkové bazény s atrakcemi a skluzavkami (30-32°C).

Ubytování: hotel ***

Ubytování je zajištěno v hotelu Forrás.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v pozdních večerních hodinách, noční přejezd.
2. den: Příjezd do lázní Harkány v ranních hodinách. Prohlídka města, pobyt v lázních HARKÁNY , večeře na hotelu.
3. den: PÉCS - starobylé univerzitní město s památkami z turecké doby. Odpoledne pobyt v lázních HARKÁNY . Večer výlet za kachními hody - po sezení ve stylové csárdě u vynikající večeře - pečená kachna, aperitiv, neomezená konzumace vína a zábava při živé muzice.
4. den: Dopoledne výlet do MÁRIAGÜD - poutní klášter a křížová cesta na horu Tenkés, VILLÁNY - malebná vinařská obec s mnoha vinnými sklepy, muzeem vína a unikátní sochařskou galerií pod širým nebem, ochutnávka vína. Odpoledne pobyt v lázních HARKÁNY .
5. den: Odjezd z Harkán, cestou návštěva městečka SIKLÓS se zachovalým hradem. Příjezd do ČR v pozdních večerních hodinách.