Lázně západní Maďarsko - JUFA Vulkán, Celldömölk ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lázně západní Maďarsko - JUFA Vulkán, Celldömölk ****

Thermální lázně - v západní části Maďarska, nedaleko rakouských hranic.

Poloha: Hotel se nachází na okraji města Celldömölk, a 2 km od většího města Alsócelldömölk, kam organizujeme 1x denně svoz autobusem. 1 km od hotelu je supermarket.

Vybavení: Hotelová budova s lázněmi byla vystavěna roku 2013. Termální lázně jsou součástí hotelové budovy, hosté mají do lázní vstup zdarma, je zde také restaurace a bar, kulečník a šipky. V celém hotelu je k dispozici Wi-Fi připojení ZDARMA.

Sport a zábava: Vodní plocha má rozlohu 1 600 m2. K dispozici je 8 bazénu venku i uvnitř (termální bazény, plavecký bazén, skluzavky pro děti ve venkovní i vnitřní části) a saunový svět - to vše je zdarma, hosté mohou využít i dalších lázeňských procedur - masáže, zábaly ..., ty jsou již za poplatek.
Venku je k dispozici také minigolf.

Doporučujeme: termální lázně v tomto městečku se nachází u vulkanické hory Šág. Lázně jsou v provozu celoročně, mají 25 m plavecký bazén (25-27°C), venkovní termální bazén a Vnitřní termální bazén (36-37°C), zábavní bazén (32°C), dětský. Venkovní bazény jsou v provozu jen v letní sezóně (skluzavky, divoká řeka, trysky, fontány, bublinky), saunový svět o rozloze 500 m2 (finská sauna, infrasauna, biosauna, parní kabina). Termální voda obsahuje hydrogenuhličitan sodný, má jemný charakter a je vhodná na léčbu pohybového aparátu. Hora Šág je vulkanického původu, stará až 2 mld. let. Jedná se také o významnou vinařskou oblast.

Děti : Velké vyžití pro děti ve vodním světě.

Stravování: polopenze

Polopenze, snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: autokarem

Autobus

Ubytování: hotel ****

Dvoulůžkové pokoje s koupelnou/WC, satelitní televize, kabelové připojení internetu zdarma.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v ranních hodinách, zastávka v Brně, cestou krátká zastávka v lázeňském městečku Mosonmagyárovár, procházka městem a možnost koupání (za příplatek), příjezd do hotelu JUFA Vulkán, ubytování a večeře. Až do 20:00 (neděle-čtvrtek) nebo do 21:30 (pátek-sobota) možnost koupání v termálních lázních).
2. den: Individuální volno, možnost využít dopoledního fakultativního výletu do nedalekého města Sárvár a Szombathely. Ve 14:30 je plánovaný odjezd do centra města Alsócelldömëlk.
3. den: Individuální volno, možnost využít dopoledního fakultativního výletu na horu Šág, která je vulkanického původu, ochutnávka místního vína. Ve 14:30 je plánovaný odjezd do centra města Alsócelldömëlk.
4. den: Možnost dopoledního koupánív lázních a v poledních hodinách odjezd do ČR.