Siofok - Hotel Europa **+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Siofok - Hotel Europa **+

Rozsáhlý hotelový komplex s hezkou privátní pláží.

Poloha: přímo u jezera, na rušné pobřežní promenádě letoviska Siófok. V okolí se nachází bezpočet restaurací, barů, pivních zahrádek a heren. Centrum města Siófok cca 1000 m.

Vybavení: komplex se 396 pokoji ve 3 budovách. V každé budově vstupní hala s posezením, denní bar s terasou a snídaňová místnost. Výtah v každé budově. Restaurace pro podávání večeří v hlavní budově hotelu Europa. Velká louka se vzrostlými stromy, bazénem (15 x 9), lehátky a udržovanou travnatou pláží.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: stolní tenis, kuželky a minigolf. Půjčovna jízdních kol a šlapadel.

Wellness tip : sauna. Za poplatek: masáže.

Pro děti : dětské hřiště a dětská herna. Dětský animační program (v hlavní sozóně). Dětské brouzdaliště u bazénu.

parkování: uzavřené hotelové parkoviště cca 100 m (cca 10 €/den). Několik nehlídaných, placených parkovacích míst s parkovacími hodinami na promenádě před hotelem. Domácí zvíře: do 12 kg cca 8 €/den. Ne v hotelu Europa.Příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci.Lázeňská taxa: platba na místě, cca 1,50 €/den.

Stravování: polopenze

volitelně snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu nebo formou bufetu. Večeře se podává v restauraci hotelu Europa.

Ubytování: hotel **+

jednolůžkové (A1A) a dvoulůžkové pokoje (A2A): se sprchou, WC, sat. TV, chladničkou a balkónem s bočním výhledem na jezero, ve všech 3 budovách. A1A: dvoulůžkové pokoje obsazené 1 osobou. Dvoulůžkové pokoje (A2B). Rodinné pokoje (C4A): převážně v domě Lido s dvoulůžkem a patrovou postelí pro děti (140 x 70 cm). Rodinné pokoje (A4B): 2 dvoulůžkové pokoje vedle sebe. S balkónem a bez spojovacích dveří.