Siofok - Hotel Azur ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Siofok - Hotel Azur ****

Komfortní hotel, jeden z nejlepších u Balatonu. Nachází se v klidné části letoviska Siofoku přímo u jezera. Je vhodný zejména pro rodiny s dětmi a nabízí široké možnosti využití wellness zóny.

Poloha: přímo u jezera, v klidné části Siófoku. Centrum města a promenáda cca 800 m.

Pláž: lehátka na pláži zdarma. Pěkný park s hotelovou pláží (pouze 50 m od hotelu) se starými stromy a louka s lehátky.

Vybavení: komfortní hotelový komplex s 222 pokoji ve 3 hotelových traktech. Lobby s WiFi (zdarma), nekuřácká restaurace, hotelový bar, kiosek/obchod se suvenýry, kadeřnictví a místnost na zavazadla. 6 výtahů. Lehátka u bazénu.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness, stolní tenis, biliár, volejbal a malé fotbalové hřiště. Za poplatek: tenis, půjčovna kol a bowling (cca 15 €/hodina).

Wellness tip : krytý bazén s divokou řekou, perličkovou koupelí a masáže s vodopády. 2 vířivky, parní lázeň. Velká saunová zóna. Za poplatek: solárium, masáže, salón krásy a lázeňské procedury.

Pro děti : dětská herna a hřiště, 2 dětské bazény (venkovní se skluzavkou) animační program pro děti (3 h/denně, červenec-srpen), dětská postýlka na vyžádání zdarma, dětské židličky.

parkování: parkoviště, cca 5 €/den.
Domácí zvíře: ne.
Příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc. 15. 6.–8. 7. denně/2 noci, 9. 7.–21. 8. denně/3 noci.
Lázeňská taxa: platba na místě ve forintech, cca 1,50 €/osoba/den.

Místní kategorie hotelu : 4,5.

Platba kartou : VISA, MasterCard, American Express.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně a večeře formou bufetu. Na vyžádání dietní pokrmy.

Ubytování: hotel ****

komfortní jednolůžkové pokoje (A1A) cca 19m2 a dvoulůžkové pokoje (A2A): 28 m2 s vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, minibarem, trezorem, klimatizací a balkonem. Rodinné pokoje (A4A): 2 menší dvoulůžkové pokoje se spojovacími dveřmi a 1 koupelnou. Joker pokoje (A2S): cca 18 m2, zde ušetříte, protože volbu vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi (většinou s postelí Grandlit, šířka 160 cm).