Termály Bükkfürdö - Hunquest hotel Répce Gold ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Termály Bükkfürdö - Hunquest hotel Répce Gold ****

Popis : Velmi oblíbený a kvalitní hotel Répce Gold**** patří maďarskému hotelovému řetězci Hunguest hotels. Nachází se v klidném prostředío bklopeném stromy přímo u termálního lázeňského komplexu, se kterým je propojen vnitřní (vytápěnou) spojovací chodbou. Vstup do základní zóny je zahrnut v ceně pobytu, vstup do zážitkové zóny je vždy za doplatek

Poloha: Maďarsko - region Western Transdanubia

Vybavení: Hostům je k dispozici vstupní hala s recepcí, trezor v recepci, Wi-Fi připojení v recepci (zdarma), restaurace, lobby bar, spol. místnost, wellness centrum - krytý bazén, vířivka, sauna, pára (vše zdarma), hřiště na basketbal, dětský koutek, půjčovna kol, stolní tenis, za poplatek masáže, kadeřnictví, manikúra. V okolí hotelu se nachází golfové hřiště, tenisový kurt, bowling, jízdy na koni a výlety v kočáře.

Další informace : Za svou existenci vděčí lázně u městečka Bük šťastné náhodě. Jako výsledek výz-kumných ropných vrtů vytryskl v roce 1957 z hloubky 1282 metrů na povrch vodní sloupec vysoký 65-70 m. Poklad
o teplotě 58 °C a s obsahem minerálů téměř 14 000 mg/l otevřel novou kapitolu
v životě města i přilehlých obcí. Dnes je zde rozsáhlý areál léčebných lázní na 14 hektarech a lázeňským komplexem se 32 bazény a vodní plochou přesahující 5200 m2. Kompletní rekonstrukcí v minulých letech vznikla soustava termálních a zážitkových bazénů – venkovních, polokrytých i vnitřních pro celoroční využití s teplotou vody od 26°C do 38°C. Rovněž i nové wellness centrum, saunový svět (tepidárium, parní sauna, infračervená i finská sauna, ledová kabina, aromatická sauna, vnitřní či venkovní ochlazovací bazén, vířivka nebo Kneippův bazén a odpočinková zóna vnitřní i venkovní), solná jeskyně, solná kabina, fitness, termoterapie. Wellness centrum nabízí klasické i exotické masáže včetně ájurvédské terapie.
Léčivá voda v Bükfürdő s jejím unikátním složením, obsahujícím i v mezinárodním srovnání mimořádné množství minerálů včetně alkalického-hydrokarbonátu, vápníku, hořčíku a fluoru, má jedinečný pozitivní účinek na organismus. Chlorid sodný je vysoce účinný při zmírňování zánětů, vápník a fluor hrají důležitou roli v metabolismu kostí, hořčík má pozitivní vliv na činnost svalů a oxid uhličitý obnovuje krevní oběh. Voda je vhodná
k léčbě všech onemocnění pohybového ústrojí a může být použita při artróze, osteoporóze, diskopatii, lumbagu (houser), Bechtěrej. chorobě, chronické artritidě, dně, rehabilitaci po ortopedických a neurochirurgických operacích, následné péči po úrazech, chronických gynekologických a urologických zánětech, chronické žaludeční chřipce, vředech, nemocích oběhové soustavy, poruchách trávení, nemocích pohybového ústrojí a revmatických onemocněních. Léčivé vody lze použít také při pitné kúře k léčbě chronické gastritidy, vředů
a špatného trávení a pro prevenci osteoporózy. Lázně kromě wellness služeb a koupání v bazénech s různě teplou minerální vodou poskytují lékařské prohlídky, ucelené léčebné kúry, hydroterapie, elektroléčbu, fyzikální léčbu, zdravotní gymnastiku, laser, bahenní zábaly, parafango, ultrazvuk, trakce a další.

Stravování: polopenze

Stravování je hostům poskytováno v hotelových restauracích (každý hotel má svou) – snídaně i večeře formou bufetu. Obědy je možné zakoupit na místě z aktuální nabídky hotelového lobby baru nebo využít nabídky stravovacích zařízení v areálu termálních lázní.
V areálu je mnoho možností stravování - samoobslužná restaurace s teplými jídly, mnoho kiosků a bufetů s kvalitním lehkým občerstvením a posezením za výborné ceny. Navíc se zde domluvíte i česky a jídelní lístky jsou v češtině.

Doprava: autokarem

Doprava zájezdovým autobusem.
Trasa C – Karviná, Český Těšín, Třinec, Jablunkov, Frýdek-Místek, Havířov, Ostrava, Olomouc, Brno
Možnost zakoupení místenky na sedadlo v autobusu za cenu 100 Kč na osobu.

Ubytování: hotel ****

Prostorné dvoulůžkové pokoje s vlastním sociálním zařízením (sprcha nebo vana, WC) jsou vybaveny TV, telefonem rádiem a chladničkou. Některé pokoje jsou s možností přistýlky.
Répce Gold**** má navíc zdarma klimatizaci na pokojích, wifi na pokojích, balkóny a fitness.