Baa Atoll - Anantara Kihavah *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Baa Atoll - Anantara Kihavah *****

Rozloha : délka cca 490 m, šířka cca 280 m.

luxusní resort otevřený v únoru 2011 disponuje velmi prostornými plážovými i vodními vilami, které jsou všechny vybaveny vlastním privátním bazénem. Klientům je k dipozici rovněž 25 m dlouhá jachta Ocean Whisperer a Butler service. U 49 m dlouhého bazénu na Vás čekají Sunshine Butleři, kteří jsou připraveni osvěžit Vás chladivými ručníčky či ovocnými špízky.

Poloha: Baa Atoll, vzdálenost od letiště 136 km – transfer hydroplánem 35 minut.

Vybavení: 5 restaurací a barů, z toho jedna podmořská s podmořským vinným sklepem, bazén, Anantara Spa, fitness, jóga, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, kanoe, rybaření, tenis, plážový volejbal, badminton, stolní tenis, pétanque, jízdní kola, billiard, boutique, dětský klub, business centrum, knihovna, konferenční místnosti, lékař, Wi-fi internet. 34 Beach Pool vil a 2 Beach Pool residence, 4 Over-Water Pool vil a 2 Over-Water Pool residence.

Speciální nabídka : * NABÍDKA PRO NOVOMANŽELE - košík ovoce, láhev šampaňského, 60 minutová masáž pro 2 osoby a dárek od resortu (do 6-ti měsíců od svatby)** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může bý operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace

za příplatek možnost ubytování v Over-Water Pool vile.

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Stravování: snídaně

snídaně formou bufetu, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze – formou kombinace bufetu a servírovaného menu či á la carte.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokoje : Beach Pool vily: každá velmi prostorná vila má kromě prostorné ložnice také obrovskou open air koupelnu s jacuzzi vanou a ohromný bazén s plážovými lehátky. Klimatizace, ventilátor, minibar, vinotéka, sejf, varná konvice, Nespresso přístroj, fén, telefon, 42´´ SAT/TV, CD/DVD přehrávač, Bose systém, iPod přípojka, Wi-fi internet zdarma, sedací souprava, terasa s houpací pohovkou a plážová lehátka se slunečníky. Možnost přistýlky a možnost ubytování až 2 dětí ve vile.