Maledivy - Severní Malé Atol - Baros Maldives*****+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bungalov Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Maledivy - Severní Malé Atol - Baros Maldives*****+

Poloha: Hotel se nachází v Severním Malé atolu v části Baros. Jsou zde krásné písčité pláže, průzračná voda. Hotel je vzdálen 16 km což je 45 minut rychlolodí od letiště v Malé.

Pláž: Písčitá s bílým pískem.

Vybavení: Recepce, 2 restaurace s místní a mezinárodní kuchyní, bary, pokojový servis, připojení k internetu, TV místností, prádelna, směnárna, trezor, obchod se suvenýry, sauna, masáže, salon krásy.

Sport a zábava: Posilovna, potápění, windsurfing, velký malý i noční rybolov, stolní tenis, canoing, catamaran sailing, biliár, živá hudba, fakultativní výlety.

3.den - 2 dny před návratem : pobyt na Maledivách, volno, koupání, zábava, možnost fakultativních výletů.

1. den před návratem : snídaně, volno, volný program, transfer na letiště, odbavení odletu, let na trase Maledivy - Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt).

Den návratu : přílet do Prahy (Vídně, Mnichova nebo Frankfurtu)

Stravování: snídaně

Snídaně, za příplatek obědy a večeře.

Ubytování: bungalov

24 deluxe vil, 15 Baros vil s bazénem, 30 vodních vil, 1 Baros residence, vybavení pokojů zahrnuje: klimatizaci, příslušenství pro vaření kávy a čaje, telefon s mezinárodní předvolbou, CD a DVD přehrávač, iPod připojení, venkovní koupelnu, minibar, trezor, vysoušeč vlasů, plazmová TV se satelitem a připojení na internet.

Program zájezdu

1. den: sraz 2 hodiny na letišti před plánovaným odletem, odbavení letu na trase Praha (Vídeň, Mnichov nebo Frankfurt) - Maledivy
2. den: přílet na Maledivy, transfer z letiště do hotelu, ubytování, volný program.