North Male Atoll - Huvafen Fushi *****

cestovani
Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***** Doprava: letecky Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

North Male Atoll - Huvafen Fushi *****

Rozloha : délka cca 350 m, šířka cca 100 m.

luxusní resort je místem, kde se sny stávají opravdu skutečností. Resort prošel v létě 2012 renovací. Ubytování dává možnost prožít svůj pobyt v naprosto privátní atmosféře, přitom v dokonalém luxusu a komfortu. Navíc zde najdete unikátní první podmořské Lime Spa. K dispozici klientům je Butler Service. 8 Beach bungalovů, 8 Deluxe Beach bungalovů, 12 Lagoon bungalovů, 12 Ocean bungalovů, 1 Beach Pavillion a 2 Ocean Pavilliony, všechny velmi prostorné s privátním sladkovodním bazénem. Resort se pyšní 5 luxusními dhoni, které je možné si pronajmout.

Poloha: North Male Atoll, vzdálenost od letiště 24 km – transfer rychlolodí 40 minut.

Vybavení: 3 restaurace, bar, vinný sklep, bazén, bazének se slanou vodou, Lime Spa, jóga, fitness, potápění, šnorchlování, vodní sporty, windsurfing, jízda na banánu, vodní lyže, wakeboarding, katamarány, kanoe, rybaření, volejbal, boutique, knihovna, internet, půjčovna CD/DVD.

Speciální nabídka : * NABÍDKA PRO NOVOMANŽELE - láhev šampaňského, ovoce, romantická večeře pro 2 osoby, aperitiv a kanapky před večeří, 60 minutová masáž pro 2 osoby v Lime Spa, privátní sunset cruise (min. 4 noci)** popis těchto služeb je informativní, přesný popis může bý operativně změněn resortem s ohledem na sezónu, naplněnost resortu či nepředvídatelné situace

za příplatek možnost ubytování v Deluxe Beach bungalovu, v Lagoon bungalovu nebo Ocean bungalovu, pro větší rodiny doporučujeme Beach Pavillion nebo Ocean Pavillion.

u vánočních a silvestrovských pobytů povinný vánoční a silvestrovský příplatek – informace v CK.

Stravování: snídaně

snídaně, možnost dokoupení polopenze nebo plné penze – vše formou kombinace bufetu a servírovaného menu či á la carte.

Ubytování: hotel *****

Vybavení pokoje : Beach bungalov - klimatizace, ventilátor, minibar, sejf, espresso přístroj, fén, telefon, 32” plazmová TV, CD/DVD přehrávač, Bose systém, prostorná koupelna s produkty L’Occitane, s vanou, sprchou a WC, sedací souprava, terasa s teakovým nábytkem a lehátky, sladkovodní bazén. Možnost přistýlky.