Hotel Sunflower - SENIOR 55 ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: letecky Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Hotel Sunflower - SENIOR 55 ***

Městský hotel s výhodnou polohou nedaleko centra a promenády.

Poloha: hotel se nachází v klidnější části nedaleko centra letoviska Qawra a 10 minut chůze od promenády, která spojuje letoviska Qawra a Bugibba. Podél promenády je hodně míst s možností koupání a také mnoho restaurací, kaváren, barů a obchodů. Nedaleko hotelu je autobusová zastávka. Hotel je vzdálen 20km od letiště a 15 km od hlavního města Valletta.

Vzdálenosti vápencová pláž s betonovými platy a schůdky je v oblasti promenády vzdálené 500 m od hotelu. Spojení s pláží zajišťuje zdarma hotelový autobus. Další písečné pláže Golden Sands a Mellieha Bay jsou snadno dostupné autobusem.

Vybavení: vstupní hala s recepcí, lobby bar, výtah, WI-Fi připojení v celém hotelu za poplatek, internetový koutek, restaurace, vnitřní bazén s vířivkou, wellness centrum, venkovní bazén s vířivkou umístěný na střeše hotelu s terasou na slunění, bar u bazénu, lehátka a slunečníky zdarma.

Stravování: polopenze

polopenze, snídaně a večeře formou bufetu.

Doprava: letecky

letecky

Ubytování: hotel ***

klimatizované pokoje, koupelna/WC, vysoušeč vlasů, satelitní televize, Wi-Fi připojení za poplatek, telefon, stropní ventilátor, trezor za poplatek a balkon.
Pokoj standard - rozloha 16m2
Pokoj superior - rozloha 20m2 (v pokoji je navíc stoleček a židličky na posezení, várná konvice)