zábavní park Europa Park

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: bez ubytování Doprava: autokarem Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

zábavní park Europa Park

Jedná se o jeden z nejhezčích zábavních parků v Německu a možná i v Evropě. Leží poblíž města Freiburg, což je blízko hranic s Francií a Švýcarskem.
Park je členěn do tematických částí přiřazených jednotlivým evropským státům, např. Francie, Řecko, skandinávské státy. Areál parku o rozloze 70 hektarů umožňuje cestu od Severního mysu po Andalusii za jediný den. Co vás na první pohled zaujme, je perfektní parková úprava a dokonale provedené detaily. Najdete zde mnoho atrakcí pro milovníky adrenalinové zábavy, na své si přijdou i malé děti a návštěvníci, kteří drastické atrakce příliš nemusí.
Největší lákadla jsou nejvyšší horská dráha v Evropě (73 m) jménem Silver Star, kombinace horské dráhy a vodní dráhy Poseidon a Atlantica Supersplash, horská dráha v úplné tmě Eurosat, horská dráha s otáčejícími se vozíky Euromir.
Všechny atrakce můžete užívat zdarma, bez omezení, celý den.

Další informace najdete na adrese:
www.europapark.de

Doprava: autokarem

doprava autokarem, skupiny do 8 osob budou přepraveny mikrobusem

Program zájezdu

1. den: 1.den : Odjezd v 00.15 hod. z Prahy - Smíchova od nádraží ČD - parkoviště Taxi vlevo před vchodem do budovy nádraží, dále Plzeň, čerpací stanice Shell u autobusového nádraží v 01:15 hod. Cesta přes Německo. Po zakoupení vstupenek celodenní pobyt v Europaparku. Odjezd do ČR v 18:00 hod.