Krausnick - Tropical Islands - pokoje, stany, apartmány

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: vlastní Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krausnick - Tropical Islands - pokoje, stany, apartmány

Nová venkovní zóna. Dětský ráj Tropino si vaše děti zamilují.

Poloha: Tropical Islands se nachází pouze cca 60 km jižně od Berlína.

Vybavení: objevte nejrozsáhlejší evropský vodní svět. Čeká Vás světově největší vnitřní deštný prales, originální stavby ze zemí tropického pásu a okouzlující exotický vodní svět: můžete snít v tajuplné laguně s jeskyní a vodopádem, relaxovat u obrovského Jižního moře s písečnou pláží a palmami. Čeká Vás celoročně otevřená venkovní část s obrovskou plochou 35.000m2 s fantastickými vodními atrakcemi a bazény na ploše více než 100 m2, White Water River ( průtokový kanál o délce 250m), Spray Area pro malé návštěvníky s různými vodními hrami, lehátky, gastronomií, wellness a dalšími aktivitami pro celou rodinu.

Sport a zábava: Sport/aktivity : za poplatek: minigolf a další aktivity.

Internet : WiFi zdarma (pokoje).

Wellness tip : za poplatek: (u premium pokojů - vstup do saunového světa zdarma) Tropical Islands: saunovací komplex s kamennou saunou (cca 90C), parní lázeň z drahokamů (cca 45C), stromová sauna (cca 90C), 3 vířivky (cca 38 C) s masážními tryskami, fitness. Relaxační procedury a masáže.

Pro děti : dětská postýlka v Premium pokojích na vyžádání, poplatek cca 10 €/ pobyt. Maximální počet osob nesmí být překročen dětskou postýlkou.

Další výhody : Premium pokoje: denně vstup do tropického a saunového světa, venkovní části Amazonie, tobogánové věže, fitness klubu a Tropino klubu po dobu pobytu zdarma. Stany: vstup do tropického světa, venkovní části Amazonie, tobogánové věže a Tropino klubu po dobu pobytu zdarma. Mobilní domy: denně vstup do tropického a saunového světa, venkovní části Amazonia, tobogánové věže a Tropino klubu po dobu pobytu zdarma. Venkovní část Amazonie je otevřena 10.-22.00 hodin (změny možné).
Amazonia- zimní otevírací doba:
do 04.01.2017 pondělí-neděle 10-19 h a od 05.01.2017 do 12.04.2017 pondělí-neděle od 12 h do 18 h. Celoroční bazény a Whitewater jsou v provozu (s ohledem na povětrnostní podmínky, v případě špatných bude uzavřeno), ostatní atrakce ve venkovní části jsou uzavřené. Od 13.4.2017 se přechází opět na plný letní provoz.

parkování: zdarma;
příjezd vlakem: nejbližší nádraží Brand cca 5 km; z Prahy je možno také cestovat se společností Mein Fernbus autobusem (po předchozí rezervaci a platbě);
domácí zvíře: ne;
cena ubytování zahrnuje: mobilní domy: vodu, topení, závěrečný úklid, ložní prádlo a ručníky (první sada).
Na místě se platí: při příjezdu host obdrží čipový náramek, na kterém se po dobu pobytu zaznamenávají všechny dodatečné služby. Při odjezdu se všechny dodatečné služby na místě vyúčtují. Použití úložných skříněk pro hosty z mobilních domů zdarma.
Příjezd/minimální délka pobytu:
mobilní domy: F: denně/2 noci. G: denně/3 noci. Žádné pobyty v termínu 22.12.-7.1.2017,21.7.-5.8.2017 a 29.9.-14.10.2017.
Stany, premium pokoje: denně/1 noc. Žádné pobyty v termínech 22. 12.–7. 1. 2017 ;
začátek/konec nájmu: 16.00/ 10.00 h. (stany, pokoje konec nájmu v 11.00 h) ;
platba kartou: VISA, American Express, MasterCard, EC-Karte, Diners.

Stravování: snídaně

pokoje/stany: snídaně nebo polopenze, mobilní domy: bez stravy.

Ubytování: hotel

dvoulůžkové pokoje Premium (A1A/A2A): až pro 2 osoby, se sat. TV, klimatizací, minibarem, vanou nebo sprchou a WC. Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2A. Rodinné pokoje Premium (A3AA4A): se separátním dvoulůžkovým pokojem s patrovou postelí. Stany (B2Z/B3Z/B4Z): útulné stany jsou vybaveny matracemi, elastickými prostěradly, polštářky a lehkými pokrývkami (host si povléká sám). V hale je k dispozici sociální zařízení (sprcha/WC). Mobilní domy (F4G/G4G): v klidném prostředí, v separátním venkovním areálu kempu, cca 35 m2, s koupelnou se sprchou, WC, připojení TV, 2 ložnice se dvěma oddělenými lůžky. Obývací pokoj s americkou kuchyní (nádobí, chladnička, myčka, sporák, mikrovlnná trouba, kávovar). Terasa s nábytkem a venkovním grilem. Pozn. F4G pobyt na 2 noci/G4G pobyt na 3 noci.