Údolí Mosely

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ** Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Údolí Mosely

Projedete půvabným údolím řeky Mosely, které se klikatí v krajině plné vinic od Trieru až do Koblence, kde se vlévá do Rýna. Navštívíte městečka s hrázděnými domy, budete pozorovat řeku z místních nábřeží a pěkných mostů, k tomu ochutnávat dobré moselské víno. Po celodenním putování vinným krajem na Vás denně čeká večeře o třech chodech ve Vašem hotelu.

Sinsheim • Trevír • Bernkastel – Kues • Zell • Koblenz • Eltz • Cochem • St. Goar

Stravování: polopenze

Polopenze – snídaně kontinentální, večeře.

Doprava: autokarem

Odjezdová místa zdarma: Praha, Plzeň.

Ubytování: hotel **

Ubytování je zajištěno v hotelu ** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím (koupelna s WC). Možné zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v ranních hodinách, denní přejezd přes Německo. Zastávka v Sinsheimu – návštěva automobilového a leteckého muzea. Ubytování, večeře.
2. den: Snídaně, odjezd do města Trevír - památky z doby Římanů (Porta Nigra, bazilika, císařské lázně) - jedno z nějkrásnějších německých náměstí, dóm, panoramatická vyhlídka na město a řeku. Návštěva Bernkastel – Kues, půvabného městečka s náměstím a domy ze 17. stol.. Město Zell - vinařské městečko proslavené bílým moselským vínem Schwartze Katz, vyhlídka na řeku a vinice, návrat na ubytování, večeře. Ochutnávka moselských vín.
3. den: Snídaně; Koblenz – město na soutoku Rýna a Mosely - Deutsches Eck, románská bazilika. Eltz – exteriér - romantický hrad v původním stavu. Cochem - procházka centrem s výstupem až k hradu, který městu dominuje, rozhled na městečko a Moselu. Projížďka výletní lodí po Mosele; návrat na ubytování, večeře.
4. den: Snídaně, cesta busem z Koblenze romantickým údolím Rýna. Zastávka v St. Goar nebo Boppard - výhled na hrady Katz a Maus a přes řeku na skálu víly Lorelei. Zpáteční denní cesta přes Německo. Příjezd do ČR ve večerních hodinách.