Sjoa - Rafting Heidal-Faukstat

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: různé Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Sjoa - Rafting Heidal-Faukstat

Stejně jako v předchozích letech můžete i letos absolvovat rafting se Sport-S na úchvatné norské řece Sjoa v doprovodu místních profesionálů. A přitom - díky naší více než čtvrtstoletí trvající nadstandardní spolupráci s norskou raftingovou společností - pouze za POLOVIČNÍ CENU než při zakoupení raftingu na místě.

SJOA - ledovcová řeka ve středním Norsku je jednou z nejpopulárnějších norských řek, která pramení na úpatí největšího skandinávského pohoří Jotunheimen.
Při této verzi programu si dostatečně užijete "mokrý, divoký a nádherný" rafting. Projedete nejznámější peřeje a podle aktuálního vodního stavu si užijete surfování na větší vodě nebo více technický rafting při nižších stavech. V případě velmi nízkém stavu se končí na místě zvaném "Pračka". Program je vhodný pro každého, kdo umí plavat a má rád vodu. Zkušení vůdci plavidel vás bezpečně provezou přes všechny peřeje. A jistě si nenecháte ujít prohlídku fotek z vaší cesty od profesionálního fotografa, které si můžete i koupit.

Obtížnost plavby: WW 2-3, délka programu cca 3,5 hod., doba plavby 1,5 - 2 hod.
Věkový limit: od 15 let


Nesporné výhody pro klienty Sport-S
* VYSOKÁ BEZPEČNOST - Čluny řídí místní profesionální guidi s norskou licencí a perfektní znalostí řeky
* KONEČNÁ CENA S VÝRAZNOU SLEVOU - Cena raftingu zahrnuje všechny poplatky včetně vstupu na řeku a je o více než 50% levnější než na místě.
* POHODLÍ - Součástí raftingu je doprava účastníků na start a z cíle plavby.
* VŠESTRANNÁ PÉČE - Pro účastníky raftingu je přichystáno občerstvení a teplé sprchy po doplutí, mohou si rovněž zakoupit profesionální CD s fotografiemi z plavby

Fakultativní nabídka : • Rafting: k dispozici jsou i další trasy a typy: celodenní, rodinný na řece Otta (pro děti od 7 let), náročnější přes Aseng-kaňon
• Canyoning - několik tras a obtížností
• Riverboard - plavba kaňonem na plovacích destičkách
• Lanové aktivity - slaňování, lezení
• Lezení na ledovci
• Pěší či cyklistické výlety v okolí - např. k nedalekým vodopádům Nedre Trasafossen nebo Ridder Spranget; podél řeky Sjoa až k jejímu ústí do řeky Lagen s překrásnými skalními soutěskami, peřejí Amot a slalomovou tratí, kterou lze projít po dřevěných lávkách vetknutých do skály nad řekou

Minimální věk : 15 let

Raftové čluny : Vícemístné čluny pro 4-6 osob, s guidem na každém člunu.

Stravování: vlastní

Typ stravování : Občerstvení po doplutí.

Program zájezdu

1. den: Sraz na základně v 15:00/16:00 hod., převzetí vybavení, základní instruktáž a informace k plavbě. Rafting na střední části řeky Sjoa. Po ukončení občerstvení (káva, čaj, džus), k dispozici teplá sprcha a možnost nákupu fotografií z vaší plavby. Ukončení programu v 18:30/19:30 hod.