Historické skvosty Polska - Wroclaw, Krakov, Varšava

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: snídaně

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Historické skvosty Polska - Wroclaw, Krakov, Varšava

Vydejte se s námi za historií do nedalekého Polska. Prozkoumáte krásy historického centra Wroclavi, Krakova s královským hradem Wawel i Varšavy. Podniknete výpravu do solného dolu Wieliczka a budete mít možnost navštívit unikátní dřevěný kostel Jawor.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z Prahy v časných ranních hodinách, přejezd do Polska. Dřevěný evangelický chrám Pokoje s jedinečnou barokní výzdobou v JAWORU (UNESCO), který je spolu s podobným kostelem ve Swidnici jedinou památkou tohoto typu na světě. Jedno z nejkrásnějších polských měst WROCLAW (UNESCO), ležící na řece Odře, které je nazýváno městem sta mostů, prohlídka historického centra města s Lidovou halou, radnicí, měšťanskými domy a Tumským ostrovem s katedrálou.
2. den: Jedinečný solný důl WIELICZKA (UNESCO) se slanými jezírky, přírodními jeskyněmi, technickými důlními zařízeními, katedrálou ze soli. KRAKOV (UNESCO) – královský hrad Wawel s mnoha památkami, katedrála, Collegius maius aj.
3. den: Prohlídka hlavního města Polska VARŠAVY (UNESCO) se starým městem, královským zámkem a dalšími památkami. Večer odjezd do ČR, noční přejezd.
4. den: Návrat do Prahy v ranních hodinách.