Annaberg - Sporthotel Dachstein West ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Annaberg - Sporthotel Dachstein West ***

Hotel přímo ve středisku Dachstein West – 150 m od sjezdovky.

Poloha: SKIAREÁL: Dachstein West - přímo u hotelu, systémem lanovek a sjezdovek se můžete dostat až do městeček Gosau či Russbach.

CENÍK SKIPASŮ 2016/2017
http://www.agltravel.cz/stranky/17:informace-o-skipasech.html

Vzdálenosti Hotel leží přímo v městečku Annaberg, které je součástí velkého lyžařského střediska Dachstein West, 150 m od lanovky. Je vzdálen 11 km od města Abtenau, 80 km od Salzburgu. Naproti hotelu je množství obchůdků, restaurací a barů.

Vybavení: V hotelu je recepce, jídelna, hotelový bar, kavárna s televizní místností, dětská herna, výtah, úschovna lyží.
WELLNESS: Zdarma mezi 16:00-19:00 - wellness centrum se saunou, parní lázní, infračervenou kabinou, odpočívárna. Za poplatek - solárium a masáže.
Pobyt se psem není možný.

Sport a zábava: Sauna, parní lázeň, infračervená kabina, dětská herna, zdarma v rámci ubytovací karty – v závislosti na minimálním počtu osob a pěkném počasí – metaná, výlet na sněžnicích, projížďky na saních, tažených koňmi.

Doporučujeme: SKIAREÁL DACHSTEIN WEST:
http://www.agltravel.cz/stranky/74:rakousko-informace-o-zemi.html

Stravování: polopenze

Polopenze, snídaně formou bufetu (7:30-10:00), večeře menu 3 chody, salátový bufet - 18:30 - 21:00

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: hotel ***

Dvoulůžkové pokoje, koupelna/WC, rádio, satelitní televize, telefon, Wi-Fi připojení zdarma, dvoulůžkové pokoje jsou s možností až 2 přistýlek, rodinný pokoj je až pro 5 osob (2 oddělené ložnice), pokoj superior je vybaven lednicí, trezorem a balkonem s výhledem na Lammertall (pokoj na vyžádání).
MAXIMÁLNÍ OBSAZENOST: dvoulůžkový pokoj: 2 dospělí + 1 dítě, tří-čtyřlůžkový: 2 dospělí + 2 děti, rodinný pokoj: 5 dospělých osob (pokoj na vyžádání v CK). Pokoj Superior: 2 dospělí + 1 dítě (pokoj na vyžádání v CK).
Dětská postýlka na vyžádání - ZDARMA