Bad Hofgastein - Hotel Salzburgerhof ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Hofgastein - Hotel Salzburgerhof ***

Dlouholetý smluvní partner CK Neckermann.

Poloha: hotel leží v centru na pěší zóně střediska Bad Hofgastein. Krytý termální bazén se nachází cca 300 m od hotelu.

Vybavení: hotel s 50 pokoji nabízí nekuřáckou restauraci a-la-carte, snídaňovou jídelnu a místnost s TV. Wi-fi ve společenské místnosti zdarma. Trezor na recepci.

Sport a zábava: Lyžování : Vlek/lanovka: lanovka Schloßalmbahn cca 700 mSjezdovka: cca 700 mBěžecká stopa: cca 300 mSkibus: přímo od hoteluPůjčovna lyží: cca 700 mLyžařská škola: cca 700 mZimní turist. stezky: od hotelu

Wellness tip : infračervená kabina zdarma. Za poplatek: masáže a fango.

Parkování: parkoviště cca 4 €/den, dle dostupnosti.Domácí zvíře: cca 4 €/den. Lázeňská taxa: cca 2 € na den/os. od 15 let, platba na místě. Příjezd/minimální délka pobytu: 25.12.-28.12. denně/1 noc. 29.12.-22.2. sobota/7 nocí. 23.2.-6.4. denně/3 noci.Příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Bad Hofgastein v ceně (nutné rezervovat přímo v hotelu).

Stravování: all inclusive

volitelně snídaně nebo polopenze: snídaně formou bufetu s koutkem zdravé výživy, večeře výběr z menu o 4 chodech. Na přání vegetariánská strava. Pozor v období 25.12.-11.1. pouze snídaně, polopenze není možná.

Ubytování: hotel ***

všechny nekuřácké pokoje jsou útulně zařízeny, s telefonem a kabelovou TV. Dvoulůžkové pokoje (A2A): s vanou nebo sprchou a WC, bez balkónu. Jednolůžkové (A1B) a dvoulůžkové pokoje (A2B): se sprchou, WC a balkónem.