Bad Kleinkirchheim - Apartmány Bel Monte - SKIPAS ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Bel Monte - SKIPAS ***

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Apartmánový komplex Bel Monte se nachází v těsné blízkosti lázní Römerbad a Kaiserburgbahn. Apartmány jsou velmi pohodlně a útulně vybaveny. Jsou umístěny na jižní straně, směrem k Kaiserburg.

Skipas : Bad Kleinkirchheim - je zahrnutý v ceně!
Skipas platí na všechny lanovky, vleky a skibus střediska Bad Kleinkirchheim/St. Oswald. Foto se nevyžaduje.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

APT-8: Apartmán pro 6-8 osob (cca 88 m2) - předsíň, ložnice s manželskou postelí, sprchový kout, samostatné WC s bidetem, obývací vybavená kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, balkon, v druhém patře apartmánu velký obývací pokoj s 2lůžkem a samostatným lůžkem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, velká koupelna se sprchou/WC/bidetem.
APT-6: Apartmán pro 4-6 osob (cca 58 m2) - předsíň, ložnice s manželskou postelí, ložnice s palandami, sprchový kout, samostatné WC s bidetem, obývací vybavená kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, balkon.
Kuchyně jsou vybaveny sporákem, troubou, mikrovlnnou troubou, ledničkou s mrazákem, myčkou na nádobí a kávovarem. Apartmány jsou dále vybaveny vysavačem, sušákem na prádlo, žehličkou, žehlícím prknem a dvěma SAT-TV.