Bad Kleinkirchheim - Apartmány Central ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Central ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Apartmánový dům Central se nachází v obci Bad Kleinkirchheim, zastávka bezplatného skibusu u domu (skibus jezdí k lanovce Kaiserburgbahn nebo Maibrunnbahn, či k lázním Römerbad nebo st. Kathrein). V bezprostřední blízkosti je obchod s potravinami, pekárnu a restaurace. Hostům jsou k dispozici podzemní garáže.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

V domě k dispozici následující apartmány:
• APT-4, cca 60 m2, ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, jídelní kout, koupelna, WC oddělené, zimní zahrada
• APT-6, cca 76 m2, 2x ložnice se 2 lůžky, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyně, jídelní kout, koupelna, WC, balkon
Apartmány jsou komfortně zařízené, vybavené TV a rádiem. Kuchyně je vždy vybavena ledničkou, kávovarem, zapékací troubou, mikrovlnnou troubou a nádobím.
Parkování: v podzemní garáži (1 místo na 1 apartmán)