Bad Kleinkirchheim - Apartmány Wald Residence ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Apartmány Wald Residence ***

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Dům se nachází v části Zirkitzen nedaleko lázní Römerbad a lanovky Kaiserburgbahn.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

Nový apartmánový komplex v centru Bad Kleinkirchheimu - v těsné blízkosti Maibrunnbahn a Bachlift. St. Kathrein je vzdálen 600 metrů, BachLift je vzdálen 300 metrů a Maibrunnbahn je vzdálen 600 metrů. Apartmány jsou velmi kvalitně a komfortně zařízeny: internet (za poplatek), myčka, trouba se sklokeramickou deskou, velká lednice s mrazákem, kávovar, rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, úschovna lyží, v každém apartmánu jsou 2 x TV, podzemní parkoviště.
Apartmány:
• APT-4 (cca 40 m2): ložnice s 2lůžkem, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, koupelna se sprchou/WC/bidetem, balkon.
• APT-6 B (cca 60 m2): 2x ložnice s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-6 C (cca 70 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2 oddělenými lůžky, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-6 E (cca 73 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-7 (cca 68 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 1x ložnice v podkroví s 2lůžkem a samostatnou postelí, sprcha/WC/bidet, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.
• APT-8 (cca 89 m2): dvoupodlažní podkrovní apartmán, 1x ložnice s 2lůžkem, 2x ložnice v podkroví s 2lůžkem, sprcha/WC/bidet v každém podlaží, obývací pokoj s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a jídelním koutem, vybavená kuchyně, balkon.