Bad Kleinkirchheim - APT Kirchleitn Feriendorf Grosswild - SKIPAS ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - APT Kirchleitn Feriendorf Grosswild - SKIPAS ***

Skipas : Bad Kleinkirchheim - je zahrnutý v ceně!
Skipas platí na všechny lanovky, vleky a skibus střediska Bad Kleinkirchheim/St. Oswald. Foto se nevyžaduje.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Jedná se o prázdninovou vesničku apartmánových domů, centrální budovy s recepcí a restaurací, budovy s dětským klubem a srubem s wellness a saunou.
Prázdninová vesnička s 26 rekountruovanými domy v typickém korutanském stylu ve výše položené části bad Kleinkirchheimu St. Oswald asi 200 m od lanovky Brunnahcbahn a cca 6 km od centra s termálními lázněmi - dostupné bezplatným transferem.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

Apartmán typu Nockberge Tal (35 m2): max. obsazení = 2 dospělí a 2 děti nebo 2 dospělí, předsíň s plně vybavenou kuchyní, útulný obývací pokoj s jídelnou, krbem a 2 rozkládacími lůžky, ložnice se 2 samostatnými lůžky, koupelna se sprchou/WC, SAT-TV.
Apartmán typu Nockberge Gipfel (35 m2): kompletně renovovaný apartmán, max. obsazení = 2 dospělí a 2 děti nebo 2 dospělí, předsíň s plně vybavenou kuchyní, útulný obývací pokoj s jídelnou, krbem, 1 francouzským lůžkem a gauč, ložnice se 2 samostatnými lůžky, koupelna se sprchou/WC, SAT TV s plochou obrazovkou, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, fén a kávovar.
Apartmán typu NockNATUR Tal (55 m2): max. obsazení = 6 dospělých, předsíň s plně vybavenou kuchyní, útulný obývací pokoj s jídelnou, krbem a 2 rozkládacími lůžky, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se dvěma samostatnými lůžky, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC, SAT TV.
Apartmán typu NockNATUR Gipfel (55m2): kompletně renovovaný apartmán, max. obsazení = 6 dospělých, předsíň s plně vybavenou kuchyní, útulný obývací pokoj s jídelnou, krbem a 2 rozkládacími lůžky, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se dvěma samostatnými lůžky, koupelna se sprchou/WC, SAT TV s plochou obrazovkou, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, fén a kávovar.
Apartmán typu NockLUXUS Gipfel (70m2): kompletně renovovaný apartmán, max. obsazení = 6 dospělých, předsíň s plně vybavenou kuchyní, velký útulný obývací pokoj s jídelnou, krbem a 2 rozkládacími lůžky, 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice se dvěma samostatnými lůžky, 2 koupelny se sprchou/WC, SAT TV s plochou obrazovkou, mikrovlnná trouba, myčka na nádobí, vysoušeč vlasů, kávovar a infračervená sauna.