Bad Kleinkirchheim - Ferienhäuser Tröster

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Ferienhäuser Tröster

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Apartmány leží v části Bach přímo u lanovky Maibrunnbahn a cca 300 m od centra s lázněmi St. Kathrein.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

APT-A pro 2–4 osoby (44 m2): předsíň, koupelna/WC, ložnice s 2lůžkem, velký obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyň, terasa.
APT-B pro 4–6 osob (52 m2): předsíň, koupelna/WC, ložnice s 2lůžkem, další ložnice s patrovou postelí, velký obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyň, terasa.
APT-C pro 4–6 osob (65 m2): nově vybudované apartmány, 2x koupelna/WC, 2x ložnice s 2lůžkem, velký obývací pokoj s jídelním koutem a rozkládacím gaučem pro 2 osoby, vybavená kuchyň, vlastní terasa a balkon.
Ve všech apartmánech Sat-TV, rádio, úschovna lyží. Kuchyň v apartmánech je vždy kompletně vybavena nádobím, kávovarem, toasterem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí, konvicí na vaření vody, sporákem, zapékací troubou, ledničkou. Přístup k WiFi internetu je k dispozici ve všech apartmánech za poplatek.
Parkování: u objektu zdarma.