Bad Kleinkirchheim - Hotel Trattlerhof ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Hotel Trattlerhof ****

Komfortní hotel s vlastní jízdárnou a pláží u jezera Milstätter See. Tůry a cyklovýlety s průvodcem.

Poloha: v blízkosti lesa, na kraji města Bad Kleinkirchheim. Ideálním výchozím bodem pro pěší turistiku a cyklistiku.

Vybavení: 45 pokojů, restaurace, bar. Bazén, louka na opalování, pláž u jezera, vlastní jízdárna, 5 tenisových kurtů a 1 hřiště na plážový volejbal, hotelová restaurace Trattlers Einkehr.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: hotelový program pro aktivní a rodiny s dětmi v červenci a srpnu: surfování, plachtění, tenis, kajaky, kurz na pečení pizzy, túra s pochodněmi, průvodcované túry a cyklovýlety, jízda traktorem a mnoho dalšího. Turistická stezka Alpe Adria Trail (780 km) a síť cyklistických stezek Nockbike Mountainbikewegenetz (cca 1000 km), uzavíratelná místnost na kola, možnost sušárny na mokré oblečení. 1x týdně živá hudba. Za poplatek: zapůjčení jízdních kol a elektrokol, vlastní jízdárna a lekce jízdy na koni, testovací jízda elektroautomobilem, steak a fondue jizba, vyjížďka koňským spřežením. Vlastní jízdárna a horská bouda Trattlers Einkehr s letní terasou a farmou s poníky. Od 3 nocí pobytu 1x jízda na koni/pokoj (popřípadě od 7 nocí 2x jízda na koni/pokoj).

Internet : WiFi v hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: wellness zóna s krytým bazénem, finskou saunou, bio saunou, parní lázní, infračervenou kabinou, vířivkou, Kneippovými bazénky, aromatickou sprchou. Louka na opalování. Za poplatek: solárium, masáže a kosmetické procedury.

Další výhody : vlastní hotelová pláž u Milstätter See (cca 15 km). regionální karta Kärtner a Bad Kleinkirchheim Card zdarma (od poloviny dubna do konce října): využití mnoha lanovek v Korutanech, průvodcované túry a cyklovýlety, plavba lodí, kulturní program a mnoho dalšího. 10% sleva na vstup do lázní a 10% na 22 golfových hřišť (nejbližší je vzdáleno cca 3 km).

parkování: parkoviště zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Spittal an der Drau cca 35 km nebo Villach za poplatek (nutné rezervovat předem přímo v hotelu);
domácí zvíře: cca 11 €/den;
lázeňská taxa: cca 2,50 € den/osoba od 17 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/2 noci, 1.7.-31.7. denně/3 noci, 1.8.-18.8. denně/5 nocí.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze. Snídaně formou bufetových stolů, odpolední svačina (13.00-16.00 h.) v hotelu nebo v hotelové restauraci Trattlers Einkehr (14.00-17.00 h.), k večeři menu o 5 chodech s předkrmy, saláty a dezerty formou bufetových stolů.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje Klassik (A2A): jsou vybaveny telefonem, sat. TV, trezorem, minibarem, fénem, župany k zapůjčení, sprchou nebo vanou, WC, některé pokoje s balkonem. Dvoulůžkové pokoje Komfort (A2B): s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2A, navíc balkon a výhled na zahradu. Rodinné pokoje (A2E/A2C): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, vybavení jako A2A, balkon, výhled do zahrady. A2C prostornější. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.