Bad Kleinkirchheim - Residence Margerithenweg - SKIPAS

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bad Kleinkirchheim - Residence Margerithenweg - SKIPAS

Skipas : Bad Kleinkirchheim - je zahrnutý v ceně!
Skipas platí na všechny lanovky, vleky a skibus střediska Bad Kleinkirchheim/St. Oswald. Foto se nevyžaduje.

Místo pobytu a poloha : Bad Kleinkirchheim (1.100 m) – známé lyžařské i lázeňské středisko leží přímo u lanovek a sjezdových tratí. Při pobytu doporučujeme návštěvu termálních lázní St. Kathrein nebo Römerbad, které patří mezi nevyhlášenější lázeňské areály v Rakousku. Nově postavená apartmánová rezidence Margerithenweg se nachází ve slunné jižní části s nádherným výhledem na hrad Imperial. Je vzdálena 500 metrů od termálních lázní Römerbad a dolní stanice Kaiserburgbahn.

Stravování: vlastní

vlastní (s možností vaření ve vybavené kuchyňce)

Ubytování: apartmán

APT-6 (58 m2): 1 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s manželskou postelí nebo s palandami (3 osoby), kuchyň s útulným jídelním koutem a rozkládací pohovkou, 2 koupelny se sprchou/WC, předsíň, balkon.
APT-8 (105 m2): podkrovní apartmány, 2 ložnice s manželskou postelí, 1 ložnice s oddělenými postelemi, kuchyň s útulným jídelním koutem a rozkládací pohovkou, 2 koupelny se sprchou/WC/bidetem, předsíň, velký balkón.
Kuchyň je vybavena mimo jiné myčkou nádobí, kávovarem, topinkovačem a ledničkou s mrazákem. Všechny apartmány jsou vybaveny rádiem a satelitní TV. K dispozici jsou 2 parkovací místa pro apartmán. Wi-Fi internet zdarma.