Bodensdorf - Feriendorf Mathiasl ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Bodensdorf - Feriendorf Mathiasl ***+

V 800 metrech nad mořem s majestátním výhledem na jezero.

Poloha: centrum Bodensdorfu a Ossiacher See cca 3 km. Hustá síť turistických tras přímo od hotelu.

Vybavení: hotel a penzion s 32 pokoji, společenskou místností, restaurací, barem, kavárnou na terase, loukou s lehátky a slunečníky. Hotelová pláž přímo v Bodensdorfu u jezera (cca 3 km) s loukou s lehátky a slunečníky (podle dostupnosti) na ploše 5000 m2, dětské hřiště.

Sport a zábava: Sport/aktivity : aktivní týdenní program, např. turistika, Nordic Walking a další. Stolní tenis, volejbal. Kola k zapůjčení za poplatek.

Wellness tip : sauna, parní lázeň, infračervená kabina a solárium.

Pro děti : hřiště s atrakcemi, mini zoo, herna se Sony Playstation, bazén s míčky a videoprojekce pro děti.

parkování: parkoviště v ceně. Domácí zvíře: 5 €/den. Příjezd/minimální délka pobytu: 28.4.-1.6. a 15.9.-20.10. denně/3 noci. 2.6.-14.9. neděle/7 nocí. Pokoje jsou k dispozici od 15 h.

Stravování: all inclusive

all inclusive.

All Inclusive : snídaně formou bufetu a snídaně pro spáče. V poledne polévka nebo salátový bufet. Večeře výběr z menu nebo tématický bufet, denně salátový bufet. 1x týdně večerní grilování za hezkého počasí. 1x týdně selský večer s bufetem ve vlastní restauraci s panoramatickým výhledem a hudbou. 10-21 h stolní víno (červené/bílé), točené pivo, bar s džusy, stolní voda, káva a čaj. Služby all inclusive začínají v den příjezdu od 14 h.

Ubytování: hotel ***+

pokoje s vanou nebo sprchou, WC, telefonem, sat. TV, fénem a balkónem. Dvoulůžkové pokoje (A2A). Rodinné pokoje (A4A): jednopokojová obytná jednotka pro 4 osoby (cca 35 m2). Dvoulůžko a rozkládací pohovka. Joker pokoje (A2S): zde ušetříte, protože výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.