Embach - Penzion Salaterhof ***+

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel ***+ Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Embach - Penzion Salaterhof ***+

Embacher Sporthotel a penzion Salaterhof se nacházejí v idylické přírodě Salcburska. Nabízí rozsáhlou nabídku volnočasových aktivit pro rodiny s dětmi.

Poloha: klidná, malebné centrum Embachu cca 200 m.

Vybavení: Embacher Sporthotel (90672, NNN+): 30 pokojů, společenská místnost, jídelna, restaurace, kavárna s terasou. Penzion Salaterhof (90674, NNN) s 18 pokoji, od hotelu vzdálen cca 350 m: snídaňová jídelna, resp. společenská místnost. U obou domů: louka s lehátky a slunečníky,

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: 1 tenisový a 1 volejbalový kurt, malá posilovna, stolní tenis v hotelu. 1x týdně pěší túra, turnaj v metané na asfaltu, ochutnávka pálenek a další. Zapůjčení holí na nordic walking.

Internet : internetový terminál pro dospělé na recepci, resp. WiFi připojením v celém penzionu//hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (14 x 6 m) v hotelu s protiproudem a přístupem na louku na opalování. Za poplatek: sauna (1x za pobyt vstup zdarma) a solárium v hotelu.

Pro děti : dětské hřiště, dětská odpoledne. Dětská kola k zapůjčení, vybavení pro nejmenší jako ohřívač lahví, chůvičky, postýlky (na vyžádání v CK, maximální počet osob nesmí být překročen), nosítka na záda a golfové kočárky pro malé děti, speciální jídelní lístek s přesnídávkami Hipp a večer dětská menu. Dětský bar s džusy do 17.00 h zdarma. 2x týdně jízda dětským vláčkem a jízda na ponících. Minizoo (cca 350 m) s kozami, kachnami, slepicemi, morčaty atd. Po dobu pobytu dostane každé dítě od 3 let 1 králíčka do své péče.

parkování: zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Schwarzbach, Lend a Taxenbach zdarma (nutné rezervovat předem přímo v hotelu);
domácí zvíře: cca 5 €/den, není povoleno v jídelně;
lázeňská taxa: cca 1,20 € den/osoba od 16 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 15.7.-25.8. sobota/7 nocí.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů, k večeři výběr z menu o 3 chodech a salátový bufet. 1x týdně večerní grilování (dle počasí) a večer s fondue. 2x týdně tematické bufetové stoly. Možnost vegetariánského menu bez příplatku. 14.00-17.00 h zákusky formou bufetu. Všem hostům je večeře podávána v hotelu. Obědový balíček na túry a výlety možno sestavit z obědového koutku u snídaně.

Ubytování: hotel ***+

Embacher Sporthotel (90672, NNN+): dvoulůžkové pokoje (A2B): s možností 1 přistýlky, pokoje jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, kabel. TV, župany k zapůjčení pro dospělé. Balkon. Jednolůžkové pokoje (A1A): vybavení jako A2B. Dvoulůžkové pokoje (A2C): až 2 přistýlky, dvoulůžkový pokoj a samostatný pokoj s patrovou postelí, propojené dveřmi, vybavení jako A2B. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi. Penzion Salaterhof (90674, NNN): dvoulůžkové pokoje (A2A): s možností 1 přistýlky, jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, kabel. TV, balkonem, župany k zapůjčení pro dospělé.