Nassfeld Hermagor - Falkensteiner Hotel Sonnenalpe ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: plná penze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Nassfeld Hermagor - Falkensteiner Hotel Sonnenalpe ****

Hotel s vyhlášenou kuchyní a rozsáhlým vodním světem. Ideální pro aktivní a rodinnou dovolenou.

Poloha: klidná. Přímo v turistickém ráji Nassfeldu. Restaurace, bary a nákupní možnosti cca 50 m.

Vybavení: 147 pokojů, vstupní hala s recepcí, otevřený krb, společenská místnost, restaurace s různými nekuřáckými prostory (některé části s panoramatickým výhledem), bar s oddělenou částí pro kuřáky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness. Zapůjčení pálek na stolní tenis. 1x týdně živá hudba.

Internet : internetový koutek v lobby popř. WiFi v mnoha veřejných prostorech zdarma.

Wellness tip : zdarma: vodní svět Aquapura Spa (1700 m2). Krytý a venkovní bazén (propojené, cca 110 m2, 31°C), trysky, tobogán, dětská bazén. 2 sauny a odpočívárna, relaxační sprchy, parní lázeň a venkovní vířivka. Za poplatek: masáže, kosmetické a wellness procedury. Děti mohou využít prostory wellness zóny pouze v doprovodu rodičů a v čase 12.00-15.00 h. Vodní svět otevřen 8.00-20.00 h.

Pro děti : hlídání dětí v klubu Falkyland (3-12 let, denně 10.00-20.00 h.) včetně nápojů. Rozsáhlé dětské hřiště/herna Falkyalmland (300 m2), na 2 podlažích s lezeckou stěnou, kinem, aj. Program pro celou rodinu (túry). Vybavení pro nejmenší (el. chůvička, ohřívačka lahví, dětské židličky, nosítka, nočník, vanička). Dětská postýlka, na vyžádání v CK, maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen.

Další výhody : nápoje zdarma k obědu (12.00-14.00 h.) a večeři (18.00-20.30 h.): točené pivo (ne pšeničné), stolní víno (červené/bílé) a nealkoholické nápoje. Nassfeld+ Card s řadou výhod a slev zdarma: neomezené využití některých lanovek (MillenniumExpress, sedačková lanovka Gartenkofel), využití veřejných hromadných prostředků, downhill stezka (cca 13 km), vstup do muzeí, koupališť a bazénů (Vorderberg, Aqua Trail, aj.), průvodcované túry a program pro rodiny s dětmi.

parkování: parkoviště zdarma, garáž cca 6 €/den, od 5 nocí 28 €/pobyt;
domácí zvíře: cca 15 €/den, pouze psi;
lázeňská taxa: cca 1,70 € den/osoba od 17 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 5.8.-26.8. denně/5 nocí.

Stravování: plná penze

plná penze. Snídaně formou bufetových stolů, v poledne malý bufet, k večeři výběr z menu o 5 chodech nebo formou tematického bufetového stolu. Pro děti (3-12 let): u snídaně a večeře samostatný dětský bufetový stůl, k večeři nealkoholické nápoje pro děti.

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje Gartnerkofel (R2A): cca 24 m2, některé pokoje s balkonem. Pokoje jsou vybaveny sat. TV, telefonem, trezorem, malou chladničkou, sprchou, WC, fénem, župany k zapůjčení pro dospělé i děti. Jednolůžkové pokoje (R1A): vybavení jako R2A. Dvoulůžkové pokoje Rosskofel (R2B): s možností 1 přistýlky, cca 35 m2, dvoulůžková postel a opticky oddělená obývací část s pohovkou na spaní (délka 1,80 m), posezením, balkonem, jinak vybavení jako R2A. Rodinné pokoje Auernig (R2C): dvoulůžkové pokoje s možností až 3 přistýlek, cca 40 m2, obývací ložnice s přistýlkou, samostatný pokoj se 2 lůžky (délka 1,80 m), samostatné WC, posezení, balkon, vybavení jako R2A.