Krimml - Hotel Krimmlerfälle ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Krimml - Hotel Krimmlerfälle ****

Hotel pro rodiny a sportovně založené. S úžasným výhledem na světoznámé Krimmelské vodopády.

Poloha: v národním parku Vysoké Taury s výhledem na světoznámé Krimmelské vodopády.

Vybavení: 52 pokojů, přijímací hala, selská jizba, restaurace a–la–carte, krimmelská pivní zahrádka a zahrada s lehátky a slunečníky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness a stolní tenis. Za poplatek: půjčování kol a výlety s průvodcem s mapou a svačinou.

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : zdarma: krytý bazén (s vířivými tryskami) propojený s venkovním bazénem (8 x 6 m), různé sauny, parní lázeň. Za poplatek: solárium a masáže.

Pro děti : dětská herna, hřiště, dětská odpoledne. Dětská postýlka na vyžádání do 2 let zdarma.

Další výhody : během večeře 1 nápoj v ceně (0,5 l piva nebo 0,25 l vína, stolní voda nebo různé džusy). Pěší túry a cyklovýlety s průvodcem. Zdarma vstup k vodopádům. Od 5 nocí k zapůjčení batoh a hole pro dosp., 1 malá svačina/pobyt, 1 turistická mapa, průvodcovaná túra.

parkování: parkoviště zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Krimml zdarma (nutná rezervace předem přímo v hotelu);
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 2 € den/osoba od 15 let;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu, vegetariánské menu na vyžádání, denně salátový bufet. 3x týdně bufetové stoly se zákusky. 1x týdně večer se specialitami, grilováním nebo selským bufetem. Produkty z vlastní farmy (bio). Každou středu odpoledne štrůdl "all you can eat".

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2D): s možností přistýlky, pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, rádiem, některé pokoje s balkonem. Jednolůžkové pokoje (A1D): vybavení jako A2D. Rodinné pokoje (A2F): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, vybavení jako A2A. Na vyžádání antialergické pokoje.