Kaprun - Hotel Toni ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kaprun - Hotel Toni ****

Bonusová karta Zell am See-Kaprun zdarma. Bohatá nabídka all inclusive.

Poloha: na okraji obce. Centrum Kaprunu cca 350 m. Jezero v Zell am See cca 5 km.

Vybavení: hotel se 45 pokoji v hlavní a vedlejší budově (apartmány A2C/A2D, budova cca 30 m), restaurací, barem, terasou a výtahem.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness (7.00-21.00 h.).

Internet : WiFi v lobby zdarma.

Wellness tip : zdarma: velké relaxační centrum (cca 450 m2) s krytým bazénem (10 x 4 m) otevřeným od 8.00 do 21.00 h. 15.00-20.00 h. sauna, sanarium, parní lázeň, vířivka, infračervená kabina, relaxační sprchy a odpočinková místnost. Za poplatek: solárium, masáže a kosmetické procedury.

Pro děti : dětská herna.

Další výhody : bonusová karta Zell am See-Kaprun Card zdarma (polovina května-polovina října., otevírací doby dle počasí): neomezeně v rámci karty: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnkogelbahn, Sonnenalmbahn, City Express, Gletscherbahn Kaprun ke stanici Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, plavba lodí Zell am See - Thumersbach a zpět, vstupné na pláže v Zell am See, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstup do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do přírodního parku Ferleiten, muzeum národního parku Hohe Tauern, muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzea dopravních prostředků ve Vötter. Jednorázově v rámci karty: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahn Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Poštovní autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: parkoviště zdarma;
domácí zvíře: ne;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 15.7.-25.8. středa a sobota/3 noci;
upozornění: kuchyňský kout není v průběhu ubytování uklízen.

Stravování: polopenze

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů, polední bufetové stoly nebo výběr z menu o 3 chodech, alternativně obědový balíček na výlety (nutná rezervace den předem do 15.00 h.). Odpoledne 15.00-16.00 h. káva, čaj a zákusek. Večeře formou bufetových stolů s hlavním jídlem, saláty, předkrmy a dezerty. 10.00-22.00 h. nápoje (např. stolní voda, cola, pomerančový a jablečný džus, sprite, fanta, káva, cappuccino a různé druhy čaje) formou samoobsluhy v restauraci a od 20.30 h. na baru. Alkoholické nápoje, (např. stolní vína, vybraná kvalitní lahvová vína, točené pivo (ne pšeničné), pálenky, likéry, aj.) jsou servírovány. Služby all inclusive začínají v den příjezdu v 15.00 h. a končí v den odjezdu v 10.00 h. Nutné nosit náramek All inclusive během pobytu.

Ubytování: hotel ****

rodinné pokoje (A2B): s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka s šířkou 1,30 m), cca 33 m2, hlavní budova, balkon. Pokoje jsou vybaveny sprchou, samostatným WC, telefonem, kab. TV, posezením, malou chladničkou. Třípokojové apartmány (A2C/A3C/A4C/A5C): pro 2-5 osob, vedlejší budova, cca 51 m2, vybavení jako A2B, navíc obývací kuchyně (2 plot. el. sporák, kávovar, mikrovlnná trouba, myčka nádobí), 2 ložnice (1 ložnice s dvoulůžkovou postelí a 1 ložnice se 3 lůžky), vana, sprcha, samostatné WC, posezení, balkon. Třípokojové apartmány (A2D/A3D/A4D): pro 2-4 osoby, cca 48 m2, 1 ložnice s dvoulůžkovou postelí a 1 ložnice se 2 lůžky, jinak jako A2C. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, hlavní budova, cca 25 m2, mansarda, bez balkonu.