Maishofen - Hotel Victoria ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Maishofen - Hotel Victoria ****

Hotel s vyhlášenou kuchyní. Wellness zóna s krytým bazénem, vířivkou a saunou.

Poloha: u silnice do Zell am See (cca 2 km). Centrum Maishofenu cca 600 m. Cyklistická stezka vede přímo kolem hotelu.

Vybavení: 30 pokojů, restaurace á-la-carte, společenská místnost s kabel. TV, snídaňová místnost, bar a kavárna na terase. Udržovaná zahrada s bazénem (9 x 4,5 m, 8.00-20.00 h.), lehátky a slunečníky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: tenis. Za poplatek: biliár a šipky. 10% sleva na zapůjčení elektrokol.

Internet : WiFi připojení v hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: relaxační centrum (cca 220 m2): nabízí krytý bazén (6 x 4 m, 29°C) s integrovanou vířivkou, saunu, infračervenou kabinu, jeskyní s bylinkovými párami a odpočinkovou místností. Krytý bazén a infrakabina otevřeny 12.00–20.00 h., sauna s bylinnou jeskyní otevřena 15.00–20.00 h. (jeskyni je nutné rezervovat na recepci).

Pro děti : dětské hřiště v zahradě. Dětská postýlka, na vyžádání v CK. Maximální počet osob na pokoji nesmí být překročen.

Další výhody : denně vstup na plážové koupaliště Maishofen. 1x týdně pěší túra s průvodcem organizovaná místním turistickým spolkem. 1 láhev minerální vody/ pokoj. Maishofen Rabattblock: slevové kupony, které lze uplatnit v okolí, cca 25 slev u smluvních partnerů.

parkování: parkoviště zdarma; příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Zell am See zdarma (nutné rezervovat předem přímo v hotelu); domácí zvíře: cca 10 €/den; lázeňská taxa: cca 1,10 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 4 chodech nebo tematické bufetové stoly.

Ubytování: hotel ****

rodinné pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek, NNNN, cca 22-26 m2, jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, TV, trezorem, župany k zapůjčení za poplatek na recepci. Balkon. Rodinné pokoje (A2D/A3D/A4D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), NNNN, cca 30 m2, vybavení jako A2B, bez balkonu. Rodinné pokoje (A2E/A3E/A4E): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), NNNN, cca 50 m2. dvoulůžkový pokoj se spojovacími dveřmi nebo opticky oddělen od malého pokoje, vybavení jako A2B. Junior suite (A2C/A3C/A4C): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), NNNN, cca 50 m2. dvoulůžkový pokoj opticky oddělený od obývací části, strana do zahrady, vybavení jako A2B, vana i sprcha. Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi, NNN, cca 17 m2.