Ischgl - Samnaun - Ischgl - Samnaun - autobusový lyžařský zájezd

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ischgl - Samnaun - Ischgl - Samnaun - autobusový lyžařský zájezd

Popis a poloha: hezký hotel leží v centru Flirsche a cca 30 minut jízdy naším autobusem od vysoko položeného špičkového lyžařského střediska Ischgl. Vysoká poloha areálu spolu s výkonným zasněžováním zaručuje plnohodnotné lyžování od konce listopadu do začátku května. Toto moderní a bohaté středisko leží na hranicích Rakouska a Švýcarska. Lyžařské terény na rakouské straně jsou sportovnější, na švýcarské pohodovější. Luxusní atmosféru střediska podtrhávají moderní bary a restaurace. Vybavení: recepce, restaurace, bar, výtah, lyžárna, wi-fi zdarma. Zázemí/wellness: v ceně sauna, pára a infrakabina.

Poznámka : Naše tipy: Ischgl – Samnaun – jedno z nejkvalitnějších a nejdražších středisek v Rakousku, nejmodernější lanovky na světě, areál s 238 km propojených sjezdových tratí, lyžování na rakousko-švýcarském pomezí, 90 % tratí v nadmořské výšce nad 2.000 m. Orientační ceny permanentek: 3 denní dospělí 135 Euro, děti 8-16,9 let 88,5 Euro.

cenik : TermínPočet nocíDní lyžováníDospělíDítě 6-11,9 letDítě 12-17,9 let07.12.-11.12.17235 4903 9904 490

Stravování: polopenze

polopenze – snídaně bufet, večeře menu o 3 chodech a salát.

Doprava: autokarem

Nástupní místa : Trutnov, Jaroměř, Hradec Králové, Pardubice, Praha, Beroun, Plzeň. Další nástupní místa za příplatek - info v CK.

Ubytování: hotel

Hotel Basur *** ve Flirsch am Arlberg - menší 2-4 lůžkové pokoje mají vlastní soc.
zařízení, kabelovou TV, fén.

Program zájezdu

1. den: Příjezd na ubytování v ranních hodinách, převlečení do lyžařského v místnosti k tomu určené, odjezd na lyžování. Další dny lyžování, poslední den po lyžování odjezd do ČR (převlečení v autobuse). Předpokládaný příjezd do ČR v nočních až ranních hodinách dle jednotlivých středisek a výstupních míst. První stravovací službou je večeře (buď v ceně zájezdu, nebo za příplatek) v den příjezdu a poslední je snídaně v den odjezdu, pokud není uvedeno jinak.