Kaprun - Hotel Vier Jahreszeiten ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kaprun - Hotel Vier Jahreszeiten ****

Relaxovat a užívat si pohodlí ve spojení s přírodou - to je filozofie hotelu. Bonusová karta Zell am See-Kaprun zdarma.

Poloha: na okraji obce, v blízkosti hradu Kaprun. Centrum cca 500 m.

Vybavení: hotel s 42 pokoji, lobby s knihovnou, nekuřáckými restauračními prostory, terasou a barem. Louka na opalování s lehátky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness. Za poplatek: biliár a stolní fotbálek. 25% sleva na green fee na golfovém hřišti Zell am See/Kaprun.

Internet : WiFi připojení v celém hotelu zdarma.

Wellness tip : zdarma: relaxační zóna s krytým bazénem (10 x 4 m, otevřeno 8.00-20.00 h.) a otevřeným přístupem na louku na opalování. Saunová zóna (otevřeno 16.00-19.00 h.) s finskou saunou, biosaunou, parní lázní, infračervenou kabinou a velkou relaxační místností. Za poplatek: masáže.

Pro děti : 8.00-17.00 h. limonády pro děti. Vybavení pro nejmenší, jako např. židličky a dětské postýlky (dle dostupnosti) na vyžádání v CK. Maximální počet osob na pokoji A2A nesmí být překročen.

Další výhody : bonusová karta Zell am See-Kaprun Card zdarma (polovina května-polovina října., otevírací doby dle počasí): neomezeně v rámci karty: jízda lanovkami Areitbahn, Sonnkogelbahn, Sonnenalmbahn, City Express, Gletscherbahn Kaprun ke stanici Alpinecenter, Maiskogelbahn Kaprun, plavba lodí Zell am See - Thumersbach a zpět, vstupné na pláže v Zell am See, vstup do krytého bazénu v Zell am See, vstup do soutěsek Sigmund Thun Klamm, Vorderkaserklamm, Kitzlochklamm, na Krimmelské vodopády, vstup do přírodního parku Ferleiten, muzeum národního parku Hohe Tauern, muzea v Leogangu a Saalfeldenu. Vstup do muzea dopravních prostředků ve Vötter. Jednorázově v rámci karty: 1 výjezd lanovkou Schmittenhöhebahn, 1 výjezd lanovkou Gletscherbahn Kaprun ze stanice Alpincenter na horní stanici. Zvýhodněné vstupné do různých muzeí. Poštovní autobusy v regionu za 1 €/cesta (děti 50% sleva).

parkování: parkoviště zdarma; domácí zvíře: cca 10 €/den; lázeňská taxa: cca 1,20 € den/osoba od 15 let, platba na místě; příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: polopenze

snídaně nebo polopenze (nelze rezervovat 9.7.-21.8.). Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy. Při rezervaci polopenze navíc k večeři výběr z menu o 4 chodech, pramenitá voda po celý den zdarma. Na vyžádání svačina na výlety (pouze u polopenze, nutné rezervovat u snídaně, není možné v den odjezdu). 16.00-17.00 h. odpolední svačina (pouze u polopenze).

Ubytování: hotel ****

dvoulůžkové pokoje (A2A): jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, posezením, trezorem, balkonem. Jednolůžkové pokoje (A1A): s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2A.