Kaprun - Zell am See - Apartmány Domizil

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Kaprun - Zell am See - Apartmány Domizil

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Kaprun (786 m), ideální výchozí místo jak k ledovci Kaprun (8 km), tak i do Zell am See (4 km) a jen 1 km od areálu Maiskogel. Dům leží cca 5–10 min. chůze od centra, kde se mj. nachází i sportovní hala, zastávka skibusu 200 m,
Tauern SPA cca 1 km.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce

Ubytování: apartmán

Dům má 2 typy apartmánů s velkým balkonem vybavené kuchyňkou vč. nádobí, kabelová TV a rádio, koupelna s vanou/sprchou, umývadlem, toaletou a fénem, wifi připojení. APT-6 (46–50 m2), 2pokojový apartmán pro 4–6 osob prostorným obývacím pokojem s rozkládací pohovkou pro 2 os, ložnice s manželskou postelí a 2 samostatnými lůžky, kuchyňský kout s velkým jídelním stolem. APT-4 (33–43 m2), 1pokojový apartmán (Studio) pro 2–4 osoby s velkým obývacím pokojem s pohovkou,s manželskou postelí nebo rozkládacím gaučem (nebo palandou) v předsíni i pro 1 dospělou osobu nebo 2 děti, kompletně zařízený kuchyňský kout, jídelní stůl.
Parkování: u objektu zdarma.
Děti do 14 let zdarma od 3. lůžka(min. 2 platící dospělý osoby v apartmánu)