Ledenitzen - Rodinný hotel Mittagskogel ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: all inclusive

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Ledenitzen - Rodinný hotel Mittagskogel ***

Rozsáhlá nabídka sportovních aktivit. Vhodný zejména pro rodiny s dětmi.

Poloha: přímo na kraji lesa, jezero Faaker See cca 4 km. Na pláž jezera Aichwaldsee s molem, převlékacími kabinkami, loukou s lehátky, dětskou pláží a možností rybaření (za poplatek) cca 700 m.

Vybavení: hotel nabízí 55 pokojů, jídelnu, restauraci, domácí bar, jizbu s krbem, TV místnost, terasu, výtah. Rozlehlá zahrada s lehátky a slunečníky. Přírodní koupaliště s vodní plochou 140 m2 a vlastním místem na koupání pro děti, molo a rekreační louka přímo u hotelu (cca 1000 m2).

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: curling na asfaltu, volejbal, stolní tenis, badminton a fotbal. Vstup do Aichwaldsee s 2 dětmi. Vlastní hotelové animační programy, jako např. večery s tancem a hrami, organizované výlety na kolech, rodinné túry, večery se soutěžemi a další. Za poplatek: jízdní kola pro dospělé a děti cca 15 €/den.

Internet : WiFi připojení v celém hotelu zdarma.

Pro děti : velké hřiště s atrakcemi (cca 2000 m2) - minizoo, indiánská vesnice, hrad se skluzavkou a další. Dvě dětské herny (70 m2 a 40 m2), hlídání dětí a animační programy pro děti od 3 let (5x týdně/5 h. v období 25.5.–3.9.), popř. hlídání batolat od 1 roku (4x týdně/4 h. v období 25.5.-3.9.) 1x týdně rodinná pěší túra. Dětská postýlka, pouze na vyžádání v CK. Maximální počet osob nesmí být překročen.

parkování: parkoviště zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Villach nebo Ledenitzen zdarma (nutná rezervace předem přímo v hotelu);
domácí zvíře: cca 7 €/den;
lázeňská taxa: 1,70 € den/osoba od 16 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc.

Stravování: all inclusive

all inclusive. Snídaně formou bufetových stolů, obědové menu o 2 chodech, k večeři výběr z menu o 3 chodech a bufet se saláty nebo předkrmy. 15.00-16.00 h. domácí koláče a dorty formou bufetových stolů. Různé tématické bufetové stoly. 1x týdně venkovní grilování (dle počasí). 10.00-21.30 h. nealkoholické nápoje jako cola, limonády, různé džusy a minerální voda. Káva (espresso, cappuccino, latte macchiato) a různé čaje. Alkoholické nápoje jako točené pivo (ne pšeničné), stolní víno, různá lahvová vína, koňak, Prosecco, i lihoviny.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A/A2B): s možností 1 přistýlky, cca 23 m2, jsou vybaveny sprchou, samostatným WC, telefonem, sat. TV. A2A: některé pokoje s mansardou, balkon. A2B: bez balkonu. Jednolůžkové pokoje (A1A): s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2D): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka, patrová postel nebo třílůžkový pokoj s přistýlkou), cca 28 m2, vybavení jako A2A, bez balkonu, některé s mansardou. Rodinné pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje s 1-2 přistýlkami (rozkládací pohovka, patrová postel nebo třílůžkový pokoj s přistýlkou), cca 28 m2, vybavení jako A2A, některé s mansardou, balkon. Rodinné pokoje (A2E): dvoulůžkový a třílůžkový pokoj, cca 58 m2, vybavení jako A2A, vana nebo sprcha, předsíň, balkon.