Lyžování Rakousko Ski Amadé Gastein vše v ceně, penzion, polopenze, skipas, doprava, delegát

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: pension Doprava: autokarem Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Lyžování Rakousko Ski Amadé Gastein vše v ceně, penzion, polopenze, skipas, doprava, delegát

ZAHÁJENÍ SEZÓNY 2017 - 2018 VE SKI AMADÉ!

AKČNÍ CENA TERMÍN od 30.11.2017

VŠE V CENĚ - UBYTOVÁNÍ S POLOPENZÍ, 3 DENNÍ SKIPAS, DELEGÁT, DOPRAVA AUTOBUSEM!

MOŽNOST VLASTNÍ DOPRAVY - SLEVA 500 Kč/os..

VELKÉ SLEVY NA DĚTI !!!

SKI AMADÉ je největší lyžařská oblast Rakouských Alp se 760-ti sjezdovkami a 270-ti nejmodernějšími lanovkami a vleky.
Špičkou celého Ski Amadé je údolí Gastein a Grossarltal, které patří k tomu vůbec nejlepšímu, čeho si lyžaři a snowboardisti mohou v celých Alpách užít.


Ski Amadé - Gastein a Grossarltal je doslova lyžařským rájem svým rozsahem, různorodostí sjezdovek pro všechny úrovně lyžařů a moderním technologickým zázemím.
Poskytuje špičkové vybavení pro nejrůznější druhy vyžití na lyžích či snowboardu (ski parky, snow parky, funpark, speciální cvičný park pro děti a úplné začátečníky a skvělé zázemí služeb - horské restaurace a terasy, ski servisy, půjčovny, atd...

Ski Amadé Gastein a Grossarltal, to je zážitkové lyžování a snowboarding na více než 215 km sjezdovek z výšek až 2686 m.n.mm (nejvýše položené lyžování mimo ledovce v celých Rakouských Alpách), s převýšením 1843 m, kde se můžete těšit na:

- kvalitní sněhové podmínky pro lyžování od začátku listopadu do pozdního jara

- vysoký podíl kabinek a moderních sedačkových lanovek zajišťujících pohodlnou přepravu vzhůru za lyžařskými zážitky

- Bad Gastein s největším lyžařským lákadlem Graukogel s náročnými závodními sjezdovkami a též severní svahy Stubnerkogelu se sportovními červenými sjezdovkami či s možností freeridu

- Bad Hofgastein zaměřený především na carving a nenáročné lyžaře

- Dorfgastein propojený se sousedním Grossarlským údolím a nabízející tak členitou lyžařskou houpačku ideální pro carving i sportovní jízdu, v anketách opakovaně oceněnou jako nejlepší lyžařský terén Rakouska

- Sportgastein nabízející vysokohorské sjezdy pro milovníky rychlé jízdy a náročný freeride severním svahem Kreuzkogelu z výšky 2.686 m n.m.

- na začínající i zkušené snowboardisty čekající snowpark s halfpipe na Kreuzkogelu nad Grossarlem či nedávno vylepšený funpark na Stubnerkogelu nad Bad Gasteinem

- lyžařské centrum Angertal zasvěcené nejmenším aneb na 8000 m² se rozprostírající dětský park včetně dětské jídelny nebo herny pro rodiny s dětmi, ale i nová freeridová skiroute Katstall.


Nabízíme Vám ŠPIČKOVÉ LYŽOVÁNÍ V ALPÁCH ZA DOSTUPNOU CENU pro celou rodinu, skupiny přátel i jednotlivce!!

Jarní prázdniny, odjezdy v neděli bez nočního přejezdu, ubytování od neděle do středy, lyžování od pondělí do středy.

Vše v ceně: ubytování 3 noci v penzionu s polopenzí, 3 denní skipas pro celou oblast Ski Amadé Gastein a Grossarltal JE JIŽ V CENĚ (v hodnotě 148,50 € / 4.080 Kč za dospělou osobu, popř. v hodnotě dle dalších věkových kategorií), autobusová doprava nebo vlastní doprava se slevou, služby delegáta.

Lyžování Ski Amadé Gastein a Grossarltal na celkem 55 km modrých, 140 km červených a 20 km černých sjezdových tratích s pečlivě upraveným povrchem i hlubokým prašanem pro freeride a přes 100 km tratí pro běžkaře.

Lyžování Rakousko Ski Amadé Gastein a Grossarltal, to je lyžování bez front, bez čekání, luxusní lyžování, jedno z nejlepších, které Alpy mohou vůbec nabídnout!

MOŽNOST LUXUSNÍHO RELAXU V NEJMODERNĚJŠÍCH ALPSKÝCH TERMÁLECH - Bad Hofgastein / Bad Gastein.

Stravování: polopenze

Snídaně a večeře. Snídaně jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů, teplé večeře jsou podávány ve třech chodech, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Mikulov nebo Znojmo. Odjezd z Prahy svozem a rozvozem do Brna a zpět ZDARMA V TERMÍNU od 12.3., jinak za příplatek 390 Kč obousměrně. Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a zpět je realizována zájezdovými autobusy (klima, toaleta) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) i po dobu pobytu.
V místě pobytu odjíždí autobus od ubytování každý den po snídani do lyžařského střediska cca 12 min. k lanovkám v Dorf Gastein a zpět na ubytování po lyžování kolem 16.hod. dle pokynů delegáta. Ve středisku je možnost občerstvení u autobusu přes poledne (nealko nápoje, „svařák“, popř. párky – po domluvě).

Ubytování: pension

Penzion Taxenbach, typický rakouský gasthof, ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím, výborná kuchyně – bufetové snídaně a teplé večeře o třech chodech, možnost individuálního přizpůsobení diety.
Vybavení: finská sauna, wi-fi zdarma (v restauraci, popř. ve společenské části), restaurace, bar, společenská místnost, herna (šipky, fotbálek).
Vzdálenost penzionu od lanovek v Dorf Gastein cca 12 min. jízdy.

Program zájezdu

1. den: čtvrtek: odjezd, nástupy po trase přes den podle nástupních míst, přejezd do Rakouska, ubytování a večeře.
2. den: pátek: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
3. den: sobota: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava
4. den: neděle: snídaně, ukončení pobytu, lyžování, po lyžování odjezd domů
5. den: příjezdy domů v noci z neděle na pondělí, Brno cca 23.30-24 hod., Olomouc cca 01 hod., Ostrava cca 02-02.30 hod.