Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát

Ubytování: hotel *** Doprava: autokarem Strava: polopenze
žádný termín od 1. ledna 0001

Cena zájezdu

od 6 790 Kč


Last moment VELIKONOCE, AKČNÍ NABÍDKA lyžování v Rakousku JARNÍ PRÁZDNINY a prodloužené víkendy. SKVĚLÉ SNĚHOVÉ PODMÍNKY - V HORNÍ ČÁSTI JE AKTUÁLNĚ PŘES 1 METR SNĚHU, ve spodní části půl metru. PRODLOUŽENÝ VÍKEND PÁTEK až VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ 3.4.-6.4., lyžování sobota až pondělí; příjezd domů v pondělí do půlnoci Brno až Olomouc, kolem/po půlnoci Ostrava. LYŽOVÁNÍ V RAKOUSKU V JEDNOM Z NEJLEPŠÍCH ALPSKÝCH STŘEDISEK, KTERÉ V LOŇSKÉM TESTU OBDRŽELO NEJVYŠŠÍ MOŽNOU ZNÁMKU 5*. Test potvrdil zařazení střediska Dachstein West mezi špičková alpská střediska. Nabízíme KVALITNÍ HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ, SKVĚLOU RAKOUSKOU GASTRONOMII, PERFEKTNÍ VYŽITÍ PRO LYŽAŘE A SNOWBOARĎÁKY a RELAXACI, možnost REGENERACE V HOTELOVÉM WELLNESS - VŠE V JEDNÉ CENĚ! Lyžování a snowboarding v Rakousku - VŠE V CENĚ: 3 DENNÍ SKIPAS - až 175 km sjezdovek, ZNÁMÉ A OBLÍBENÉ středisko Dachstein West a Krippenstein FREERIDE arena - vhodné pro všechny věkové a dovednostní... Celý popis

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát

Termíny a ceny

25.03. - 29.03.2015 středa - neděle
polopenze autokarem
6 790 Kč
cena za 5 dní (3 noci)

Informace o cenách

Slevy

  • 350 Kč za vlastní dopravu

Cena zahrnuje

  • 3denní skipas pro celou oblast
  • 3x ubytování hotel***
  • úklid, ručníky, osušky, WiFi
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplá večeře s výběrem
  • využití hotelového wellness
  • doprava autobus či minibus
  • delegát, pojištění CK

Cena nezahrnuje

  • cest. pojištění od 35 Kč/den
  • svoz z/do Prahy 390,- Kč/os.

Výlety

  • TERMÁLY BAD ISCHL

    • Pobyty na horách
    • Lyžování

Popis zájezdu

Lyžování v Rakousku last VELIKONOCE Dachstein West hotel polopenze wellness skipas autobus delegát

Last moment VELIKONOCE, AKČNÍ NABÍDKA lyžování v Rakousku JARNÍ PRÁZDNINY a prodloužené víkendy.

SKVĚLÉ SNĚHOVÉ PODMÍNKY - V HORNÍ ČÁSTI JE AKTUÁLNĚ PŘES 1 METR SNĚHU, ve spodní části půl metru.

PRODLOUŽENÝ VÍKEND PÁTEK až VELIKONOČNÍ PONDĚLÍ 3.4.-6.4., lyžování sobota až pondělí; příjezd domů v pondělí do půlnoci Brno až Olomouc, kolem/po půlnoci Ostrava.


LYŽOVÁNÍ V RAKOUSKU V JEDNOM Z NEJLEPŠÍCH ALPSKÝCH STŘEDISEK, KTERÉ V LOŇSKÉM TESTU OBDRŽELO NEJVYŠŠÍ MOŽNOU ZNÁMKU 5*. Test potvrdil zařazení střediska Dachstein West mezi špičková alpská střediska.

Nabízíme KVALITNÍ HOTELOVÉ UBYTOVÁNÍ, SKVĚLOU RAKOUSKOU GASTRONOMII, PERFEKTNÍ VYŽITÍ PRO LYŽAŘE A SNOWBOARĎÁKY a RELAXACI, možnost REGENERACE V HOTELOVÉM WELLNESS - VŠE V JEDNÉ CENĚ!

Lyžování a snowboarding v Rakousku - VŠE V CENĚ:
3 DENNÍ SKIPAS - až 175 km sjezdovek, ZNÁMÉ A OBLÍBENÉ středisko Dachstein West a Krippenstein FREERIDE arena - vhodné pro všechny věkové a dovednostní kategorie lyžařů a rodiny s dětmi,
3 noci POBYT S POLOPENZÍ ve kvalitních hotelech - Hotel Moserwirt***, Hotel Goisererhof*** a Hotel Agathawirt*** s velmi pěkným UBYTOVÁNÍM a VYHLÁŠENOU KUCHYNÍ, 3x bohatá SNÍDANĚ - švédské stoly, 3x teplá VEČEŘE - polévka a hlavní jídlo vč. bezmasého jídla, dezert, zeleninová obloha nebo salát.

HOTELOVÉ WELLNESS V CENĚ - možnost každodenního využití dle provozních hodin a podmínek hotelu (sauny a relaxační zóna).

JEN cca 5 HODIN JÍZDY AUTOBUSEM Z BRNA!

VŠECHNY NAŠE ZÁJEZDY JSOU BEZ NOČNÍHO PŘEJEZDU PŘED LYŽOVÁNÍM - PŘÍJEZD NA HOTEL JE NA VEČEŘI A LYŽUJE SE PO SNÍDANI OD DRUHÉHO DNE.

DOPRAVA zájezdovým AUTOBUSEM - i V MÍSTĚ POBYTU každý den.

Zkušený DELEGÁT v místě pobytu.
V hotelu je internetové připojení WiFi ZDARMA, v každém pokoji je zdarma satelitní TV.

PARKOVÁNÍ PŘI VLASTNÍ DOPRAVĚ JE NA HOTELOVÉM PARKOVIŠTI PRO NAŠE HOSTY ZDARMA.

PODÍVEJTE SE NA OBSÁHLOU FOTOGALERII - DOLE!


Lyžování - Rakousko, v rozsáhlé lyžařské oblasti Dachstein West Krippenstein, která se rozkládá na západních svazích Dachsteinu a impozantního hřebene Salzburských Dolomitů.

Lyžování v Rakousku ve střediscích Dachstein West Krippenstein naleznete lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti od ideálních tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře, např. FIS sjezdovku ze Zwieselalmu (Kanonenrohr). V údolí jsou u stanic lanovek cvičné louky pro nejmenší lyžaře. V Russbachu i Gosau jsou dětské parky s atrakcemi (sněhové dráhy, pohádkové postavy), v Russbachu je možné také celodenní hlídání ve „školce“.

O útulnou zimní pohodu a spokojenost se postará i 16 různých chat s domácími specialitami a milou obsluhou.

Další sportovní vyžití při lyžování v Rakousku ve středisku Dachstein West Krippenstein nabízí veřejný bazén v Gosau nebo zimní stadion v Bad Ischlu a přírodní kluziště v Bad Goisernu.

SUPER RELAXACI VÁM NABÍZÍ ZNÁMÉ TERMÁLNÍ LÁZNĚ V BAD ISCHL.

JARNÍ PRÁZDNINY lyžování Rakousko pro všechny věkové kategorie, lyžování pro zkušené lyžaře i začátečníky a snowboardisty ve vyhlášeném středisku Dachstein West v Rakousku. V ceně je skipas platný ve všech částech skiarény a v přilehlých střediscích - lyžovat tak můžete také v unikátním freerideovém ráji Krippenstein.
Lyžování bez front na nádherně upravených 150 až 175 km sjezdovek, snow parků. Zima - lyžování a Rakousko jak má být. Lyžování v Rakousku je zážitek, zábava, sportovní a adrenalinové vyžití pro Váš životní styl. Užijte si pravou lyžovačku s partnerem, rodinou, s přáteli ...

PO LYŽOVÁNÍ SI MŮŽETE UŽÍT NEOMEZENÉ WELLNESS NEBO SUPER RELAX VE ZNÁMÝCH ALPSKÝCH TERMÁLNÍCH LÁZNÍCH BAD ISCHL!

Stravování: polopenze

Bohatá rakouská polopenze, snídaně švédské stoly včetně nápojů a teplé večeře se třemi chody.
Snídaně formou bohatých švédských stolů včetně nápojů, teplé večeře - polévka a hlavní jídlo, možnost výběru jídla včetně bezmasého jídla, zeleninová obloha nebo salát.
Možnost přípravy bezlepkové stravy na předchozí vyžádání.

Doprava: autokarem

Nástupy po trase v odpoledních hodinách: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Olomouc, Brno. Dále Mikulov nebo Znojmo - podle aktuální trasy. Odjezd také z Prahy svozem do Brna. Jiná nástupní místa jsou možná po dohodě s CK (podle počtu osob).


Doprava: do místa pobytu a v místě pobytu do lyžařského střediska (cca 15km) a zpět na ubytování je realizována zájezdovými autokary s WC, audio - video okruhem a dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení nebo pohodlným minibusem. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) a po dobu pobytu.

Ubytování: hotel ***

KVALITNÍ ubytování v pěkných hotelích kategorie *** v Bad Goisern - Hotel Moserwirt, Hotel Goisererhof, Hotel Agathawirt v Bad Goisern, KTERÉ JSOU VZOREM VYHLÁŠENÉ RAKOUSKÉ POHOSTINOSTI A SKVĚLÉ GASTRONOMIE s vynikající a bohatou rakouskou polopenzí, s možností využití hotelového WELLNESS a dalšími službami.
UBYTOVÁNÍ ve dvoulůžkových (na vyžádání až čtyřlůžkových) pokojích vždy s vlastním příslušenstvím. Hotely disponují vlastním wellness centrem, které je našim hostům k dispozici zdarma (dle podmínek provozovatele).
WiFi je k dispozici ZDARMA. VYHŘÍVANÁ LYŽÁRNA v hotelu.

HOTELY NABÍZEJÍ ŠIROKOU ŠKÁLU I DALŠÍCH SLUŽEB nad běžný rámec své kategorie: úklid pokoje, ručníky a utěrky, mýdla a popř. i šampony v koupelnách, vyhřívaná lyžárna, restaurace i pro kuřáky, prostory pro společenské akce a uzavřené společnosti, kongresový sál.

Jednolůžkový pokoj nebo při ubytování pouze jedné osoby na pokoji je příplatek 500 Kč / pobyt.

Program zájezdu

1. den: 1. den: odjezd, nástupy po trase v odpoledních hodinách, příjezd na ubytování ve večerních hodinách, večeře, nocleh.
2. den: 2. den: snídaně, lyžování ve středisku Dachstein West - Krippenstein, večeře, relaxace, wellness, zábava
3. den: 3. den: snídaně, lyžování ve středisku Dachstein West - Krippenstein, večeře, relaxace, wellness, zábava
4. den: 4. den: snídaně, sbalení a uložení zavazadel, lyžování ve středisku Dachstein West - Krippenstein, po lyžování odjezd domů
5. den: Příjezd domů v nočních hodinách v den odjezdu z Rakouska či po půlnoci - podle výstupních míst

Podobné zájezdy