Mauterndorf - Aktivhotel Karla ****

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel **** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mauterndorf - Aktivhotel Karla ****

Nádherný panoramatický výhled na Lungauské pohoří. Hosté mají k dispozici rozsáhlou wellness zónu.

Poloha: klidná, na okraji obce Mauterndorf s panoramatickým výhledem na Lungauské pohoří. Centrum cca 600 m, lanovka Grosseck Gondelbahn cca 2 km.

Vybavení: 35 pokojů, přijímací hala s recepcí, nekuřácká společenská místnost s velkoplošnou obrazovkou. Nekuřácká restaurace, bar, výtah, zahrada s lehátky a slunečníky, terasa s panoramatickým výhledem. Za poplatek: prádelní a žehlící servis.

Sport a zábava: Sport/aktivity : fitness s moderními fitness a kardio přístroji (8.00-20.00 h.), stolní tenis, volejbal, badminton, velké šachy na terase. 1x týdně: lukostřelba, popřípadě střelba ze vzduchovky. Za poplatek: šipky, stolní fotbálek, biliár, zapůjčení horských kol a elektrokol cca 18 €/den. Kuželky (1x za pobyt 1 h. zdarma/pokoj).

Internet : WiFi v celém hotelu za poplatek.

Wellness tip : wellness zóna (600 m2), krytý bazén (cca 18 x 7 m) s přímým přístupem na zahradu s lehátky, otevřený 8.00-20.00 h. Finská sauna s relaxačními sprchami a odpočinkovou zónou, parní lázně, infračervená kabina (16.00-19.00 h.). Za poplatek: solárium a masáže.

Pro děti : dětské hřiště a dětská herna s malým hracím koutkem.

parkování: parkoviště zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/do nádraží Tamsweg zdarma (nutné rezervovat předem přímo v hotelu);
domácí zvíře: cca 10 €/den;
lázeňská taxa: cca 1,50 € den/osobu od 15 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/1 noc, 4.6.-16.9. denně/3 noci.

Stravování: polopenze

all inclusive: snídaně formou bufetových stolů. Polední svačina: polévky, saláty a pečivo, nebo lze sestavit obědový balíček na výlety z obědového koutku u snídaně. K večeři výběr z menu o 4 chodech nebo tematický bufet. 15.30-16.30 h. zákusek z bufetu. Od 10.00-21.00 h. jsou v rámci all inclusive následující nápoje: kávové speciality jako např. espresso, cappuccino a čaje. Nealkoholické nápoje jako cola, minerální voda, pomerančový a jablečný džus. Každý den longdrink a koktejl dne. Lihoviny, koňak a různé rakouské pálenky. Stolní vína (bílé/červené), točené pivo (ne pšeničné). Nápoje se podávají v hotelovém baru, ve společenské místnosti a v restauraci.

Ubytování: hotel ****

pokoje (A1A): jednolůžkové pokoje bez možnosti přistýlky. Pokoje (A2A): dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, cca 20 m2. Pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, fénem, telefonem, kabel. TV, trezorem, chladničkou a balkonem. Rodinné pokoje (A2B): dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek (rozkládací pohovka), cca 27 m2, vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A2C): dvoulůžkové pokoje s možností až 3 přistýlek, cca 39 m2, vybavení jako A2A, navíc se sedacím koutem a kachlovými kamny, dvoulůžkový pokoj a samostatný pokoj s 2 samostatnými lůžky oddělený spojovacími dveřmi nebo závěsem.