Peserthein-Millstatt - Hotel Steindl ***

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: hotel *** Doprava: vlastní Strava: polopenze

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Peserthein-Millstatt - Hotel Steindl ***

Ideální hotel pro rodiny s dětmi. Bonusová karta Millstätter Card zdarma.

Poloha: v klidném prostředí, koupaliště s pláží u jezera Millstätter See cca 200 m.

Vybavení: hotel s rodinným vedením s 35 pokoji, jídelnou, společenskou místností, domácím barem a zimní zahradou. Venkovní bazén (5 x 10 m, solárně vyhřívaný, 13.5. –16.9. ), louka na opalování s lehátky a slunečníky.

Sport a zábava: Sport/aktivity : zdarma: fitness, stolní tenis, biliár a stolní fotbálek. Jízdní kola na půl den k zapůjčení, dle dostupnosti (u vybraných partnerů). Za poplatek: surfy a kajaky, golfové hřiště s 18 jamkami cca 7 km.

Internet : WiFi zdarma.

Wellness tip : zdarma: ve vedlejších budovách (cca 20 m): krytý bazén (8 x 5 m) s protiproudem a prostornou odpočinkovou místností s vyhřívanými lavicemi a lehátky, saunou (sanariem), parní lázní a infračervenou kabinou. Za poplatek: solárium.

Pro děti : hlídání dětí od 5 let, 5x týdně 4 h. (8.7.-25.8.), dětská herna a hřiště, dětské vybavení (elektronické chůvičky, dětské sedačky, ohřívače lahví, sportovní kočárky), 1x týdně rodinná túra se svačinou nebo prohlídka statku. Dětská postýlka pouze na vyžádání v CK, cca 4 €/den, platba na místě.

Další výhody : Millstätter See Inclusive Card zdarma: v rámci karty například vstup na přírodní koupaliště, použití místních zpoplatněných komunikací, vstupy do muzeí, vstup do vodního světa Drautalperle ve městě Spittal, možnost lodní přepravy Moby Dick, Peter Pan a Pirat a další atraktivní slevy u smluvních partnerů, např. Almexpress, půjčovna horských a jízdních kol, atd. Při min. pobytu 7 nocí vrácení poplatku za využití placeného úseku Tauernautobahn (při předložení účtenky).

parkování: parkoviště zdarma;
příjezd vlakem: transfer z/na nádraží Spittal zdarma (nutno rezervovat v hotelu);
domácí zvíře: ne;
lázeňská taxa: cca 2,30 € den/osoba od 16 let, platba na místě;
příjezd/minimální délka pobytu: denně/3 noci, 8.7.-25.8. sobota/7 nocí.

Stravování: polopenze

polopenze. Snídaně formou bufetových stolů s koutkem zdravé výživy, k večeři výběr z menu a salátový bufet. 1x týdně grilování nebo korutanský večer. 15.00-16.00 h. zákusek, káva a čaj. K večeři stolní víno, točené pivo, nealkoholické nápoje a minerálka. Nápoje pro děti do 14 let po celý den zdarma.

Ubytování: hotel ***

dvoulůžkové pokoje (A2A/A2B): jsou vybaveny sprchou, WC, fénem, telefonem, sat. TV, rádiem. A2B: navíc balkon, výhled na jezero. Jednolůžkové pokoje (A1A): s možností 1 přistýlky, vybavení jako A2A. Rodinné pokoje (A3C/A4C/A5C): cca 35 m2, dvoupokojové apartmány pro 3-5 osob (obývací pokoj pro 3 osoby a samostatný dvoulůžkový pokoj s propojovacími dveřmi), vybavení jako A2A, některé pokoje s balkonem, výhled na jezero.