Mölltal - Apartmánový dům Edelweiss- Flattach

Je nám líto, ale prodej zájezdu již skončil
Ubytování: apartmán Doprava: vlastní Strava: vlastní

Alternativní zájezdy

Nevyhovují vám alternativní zájezdy, vybírejte z celé nabídky...


Popis zájezdu

Mölltal - Apartmánový dům Edelweiss- Flattach

Skipas : Lyžařská permanentka není zahrnuta v ceně pobytu a klienti si ji kupují sami na místě. Informace a veřejné ceny najdete u popisu střediska.

Místo pobytu a poloha : Flattach (699 m) – leží na úpatí nejjižněji položené ledovcové lyžařské oblasti Rakouska – Mölltalského ledovce. Od údolní stanice metra je vzdálený zhruba 8 km, z místa je pravidelná skibusová doprava. Dům leží v části Ausserfragant, nedaleko odbočky na ledovec, zastávka skibusu 200 m od domu.

Stravování: vlastní

Vlastní s možností vaření ve vybavené kuchyňce.

Doprava: vlastní

Vlastní

Ubytování: apartmán

k dispozici sauna, infračervená kabina a relaxační místnost
(od 17 do 19 hodin v ceně), dále lyžárna a dětské venkovní hřiště. Apartmány Typ A pro 2–3 os., 1pokojový, velká obývací kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 osoby a přistýlkou pro 1 osobu, sprcha/WC, Sat-TV.
Typ B pro 4–5 os. s balkonem nebo terasou, velká obývací kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 os., 1x ložnice s 2 nebo 3 lůžky, sprcha/WC, předsíň, Sat-TV.
Typ C pro 6-8 os. s velkým balkonem nebo terasou, velká obývací kuchyně s rozkládacím gaučem pro 2 os., 2x ložnice se 2 nebo 3 lůžky, sprcha/WC, předsíň, Sat-TV.
Typ C deluxe pro 9-11 osob s dvoulůžkovou ložnicí s balkónem, dvě 3lůžkové ložnice s patrovou postelí pro 3 os. a samostatným lůžkem a velmi prostorným obývacím pokojem s pohovkou rozložitelnou na dvojlůžko, balkónem, koupelna se sprchou a vanou/WC. Další koupelna se sprchou/WC.
Parkování: u objektu zdarma.